TFF'de Kuntz çatlağı! Mustafa Denizli 4 maçlığına gelir mi?

Salim Manav
14.09.2021 - 14:23 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 14:42

A Milli Takım teknik direktörlüğü için Stefan Kuntz ile prensip anlaşmasına varılırken TFF'de bir grup yönetici, son 4 maçta Mustafa Denizli'nin göreve gelmesini istiyor. Detaylar haberimizde...

TFF'de Kuntz çatlağı! Mustafa Denizli 4 maçlığına gelir mi?

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra A Milli takım hocasının kim olacağı konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

TFF Yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop A Milli Takım'dan sorumlu isim yapılmasından sonra Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile her konuda anlaştı. Kuntz, son detayları görüşmek üzere İstanbul'a gelirken TFF yönetiminde Alman teknik direktöre karşı çıkan bir grup bulunuyor.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da yeni teknik direktör belli oldu!
Habere Git

Mustafa Denizli ile görüştüler

Kuntz ismine karşı çıkan grubun Dünya Kupası'na katılmak için uzun vadeli bir planlama yerine 4 maçlığına tecrübeli Türk bir teknik direktörün A Milli Takım'ın başına geçmesini istediği öğrenildi. Mustafa Denizli ile görüşme yapılırken tecrübeli teknik direktörün 4 maçlık teklife olumlu baktığı ve takımı Dünya Kupası'na götürebileceğini söylediği belirtildi.

Top Nihat Özdemir'de!

Yaşanan gelişmelerin ardından gözler TFF başkanı Nihat Özdemir'e çevrildi. Özdemir, Hamit Altıntop'un istediği gibi Alman ekolü ve ya Dünya Kupası'na katılmak için 4 maçlık Mustafa Denizli formülü arasında karar verecek.  A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için hafta sonuna kadar karar verilmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler