TFF'den Beşiktaş'a bir "HAYIR" daha!

Eren Tuncay
01.05.2021 - 16:01 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 16:13

Beşiktaş'ın daha önce 'maç günü değişsin' talebinin reddedilmesinin ardından bu kez de 'Hatayspor koronavirüs testi olsun' talebi TFF tarafından reddedildi. İşte detaylar...

TFF'den Beşiktaş'a bir "HAYIR" daha!

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Süper Lig'de Beşiktaş, bu akşam Vodafone Park'ta saat 20.30'da kader maçlarından birine çıkacak. Siyah beyazlılar bu akşam ağırlayacakları Atakaş Hatayspor için bir talepte bulundu. Daha önce maçın pazar günü oynaması talebi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından reddedilen lider Beşiktaş'a bir "Hayır" cevabı daha geldi.

Sosyal medyada iddialar ortaya atıldı

Siyah beyazlı kulübün bugün TFF'ye yaptığı "Atakaş Hatayspor Futbol Takımı'na maç öncesi koronavirüs testi uygulansın" talebi de kabul görmedi.

Beşiktaş, rakip takımın teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testinin poztif çıkmasından sonra ortaya atılan bazı iddialar üzerine harekete geçti. Özellikle sosyal medyada  Hatayspor'da koronovirüslü oyuncuların olduğu ama gizlendiği iddiaları yönetimi de her türlü olasılığa karşı harekete geçirdi.

Antalya talebi de reddedildi

Beşiktaş yönetimi bugün TFF'ye resmen başvurarak maç öncesi bir testin daha yapılmasını istedi. Ancak bu talep kabul görmedi. Beşiktaş, ligin ilk devresinde benzer bir talebi Fraport TAV Antalyaspor için de istemiş ancak yine reddedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler