Sivasspor-Adana Demirspor maçı Yeni Malataya Stadyum'unda oynanacak

Burak Alaca
26.01.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 15:36

TFF, Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Adana Demirspor maçına Yeni Malatya Stadyumu'nun ev sahibliği yapacağını açıkladı.

Sivasspor-Adana Demirspor maçı Yeni Malataya Stadyum'unda oynanacak

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Sivasspor-Adana Demirspor karşılaşmasına Yeni Malatya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağını açıkladı.

TFF olumsuz rapor verdi

Cumartesi Sivas 4 Eylül Stadyum'unda oynanması beklenen karşılaşma öncesi zemin sınıfı geçemedi. TFF'nin karşılaşma öncesi yaptığı incelemede zemin için olumsuz rapor çıktı.

1 aylık çalışma sonuç vermedi

Geçtiğimiz haftalarda saha düzenleme çalışmalarına başlayan Sivasspor'un neredeyse 1 aylık çabası sonuç vermemiş oldu. Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Teco karacabey mücadelesi de aynı sebepten Kayseri'de oynanmıştı.

İlgini Çekebilir
Sivasspor'dan kafa karıştıran açıklama: Uğur Çitçi'nin Galatasaray transferi bitmedi!
Habere Git

Sivasspsor için kritik viraj

Süper Lig'de zor günler geçiren Sivasspor için maç öncesi mutlak parola galibiyet. Ligde 19 maç sonunda 18 puan toplayan Yiğidolar düşme hattının en üst basamğında, 16. sırada yer alıyor. Sivasspor puanını 21'e çıkardığı takdirde, diğer sonuçlara göre 12. sıraya kadar tırmanma şansına sahip oluyor.

Adana Demirspor yerinde rahat

Süper Lig'de 34 puan toplayan Adana Demirspor 6. sırada yer alıyor ve 7. Konyaspor ile arasında 7 puanlık bir fark bulunuyor. Akdeniz ekibi bu karşılaşmadan galibiyet çıkarıp üst sıradaki Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in puan kayıplarını bekleyecek.

Karşılaşma saat kaçta hangi kanalda

28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak zorlu karşılaşma beIN Sports 2 kanalından yayınlanacak. Malataya'da cumartesi günü havanın 3 derece ve sulu karlı olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor aradığı golcüyü buldu! Yarın geliyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler