SON DAKİKA: TFF'ye ateş edenler serbest kaldı!

03.09.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 22:26

Geçtiğimiz günlerde TFF binasına silahlı saldırı sonrası mahkemeye sevk edilen şüpheliler hakkında mahkeme kararı belli oldu. Serbest kaldılar. Detaylar...

SON DAKİKA: TFF'ye ateş edenler serbest kaldı!

AJANSSPOR HABER

TFF'nin Riva'daki binasına silahlı saldırıda şüphelilerden C.U.'nun konutu terk etmeme şartıyla tahliyesine, O.G.'nin de serbest bırakılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Mahkeme sanıkları serbest bıraktı

DHA'nın haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul Riva'daki merkez binasına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme sanıkları serbest bıraktı.

İfadeleri tekrar ettiler

Olayla ilgili bir kişinin daha gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi. İfadeleri alınmak üzere savcı karşısına çıkan şüphelilerin, emniyette verdikleri ifadeleri tekrar ettikleri öğrenildi.

İfadesinde suçunu itiraf etti

Gasp Büro Amirliğinde ifade veren ve suçunu itiraf eden Cüneyt U. poliste verdiği ifadesinde "Olay sırasında çok alkollüydüm. Bu durumun etkisiyle havaya ateş ettim. Kesinlikle Federasyon binasını ya da başka bir yeri hedef almadım. Olayın ardından çıkan karışıklıktan korkup otomobile binerek oradan ayrıldım. Yaptığıma çok pişmanım." demişti.

"Cüneyt abi bana kötü bir şey yaptığını söyledi"

Olayla ilgili gözaltına alınan diğer şüpheli Oğuzhan G. ise polise verdiği ifadede şunları kaydetmişti: "Yüzen evde Cüneyt U. ile birlikte oturuyorduk. Ben bir ara dışarı çıktım. Geri döndüğümde Cüneyt abi bana kötü bir şey yaptığını söyleyerek otomobille oradan ayrılmamızı istedi. Birlikte onun evine geldik. Daha sonra kendisini yemek için merkeze bırakmamı istedi. Ben de onu bıraktım. Geri döndüm. Üzerimi değiştirip onun yanına gitmeyi planlarken polisler geldi."

Senin için hazırladığımız haberler