THY duyurdu: İç ve dış hat uçuşları ne zaman başlayacak?

21.05.2020 - 09:53 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 09:55

THY uçuşlar ne zaman başlıyor? Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce iç ve dış hat uçuşlarını durdurma kararı alınmıştı. THY’den uçuşlar ne zaman başlıyor konusu hakkında açıklama geldi. Bir önceki kararın 28 Mayıs'a kadar uzattığını duyurmuştu. Peki şimdi THY uçuşlar ne zaman başlıyor, iç ve dış hat uçuşları ne zaman başlayacak?

THY duyurdu: İç ve dış hat uçuşları ne zaman başlayacak?

THY, koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından iç ve dış hat uçuşlarını durdurma kararı almış, bunu 28 Mayıs’ kadar uzatmıştı. Vatandaşlar ise, THY uçuşlar ne zaman başlıyor, iç ve dış hat uçuşları ne zaman başlayacak sorusunu sıkça araştırmaya başladı. Bu tarihin yaklaşmasıyla beraber uçuşlar başlayacak mı konusu araştırılırken, THY’nin açıklamasına haberimizde yer verdik. Uçuşların başlayacağı tarih haberimizde! İşte detaylar...

THY UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk Hava Yolları (THY),yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uçuş durdurma kararının iç hatta 4 Haziran, dış hatta ise 10 Haziran'a kadar uzatıldığını duyurdu.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 salgını nedeniyle iç ve dış hatta uçuş durdurma kararı uzatıldı.

 Bu kapsamda THY, iç hat seferlerini 4 Haziran, dış hat seferlerini ise 10 Haziran'a kadar durdurdu.

THY'DEN BAGAJ ÖNLEMİ

Öte yandan alınan tedbirler kapsamında seferlerde yolcuların beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak ve uçak altına kabul edilecek.

Ayrıca, 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek.

THY, daha önce yaptığı açıklamada iç ve dış hat uçuşlarını durdurma kararını 28 Mayıs'a kadar uzattığını duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler