Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler sakat / oynamayacak?

Burak Alaca
01.12.2022 - 13:06 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 16:44

Euroleague'de bu akşam Anadolu Efes'in Olympiakos'u, Fenerbahçe Beko'nun ise Real Madrid'i ağırlayacağı 11. hafta öncesi takımların eksiklerini sizler için derledik.

Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler sakat / oynamayacak?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'de 11. hafta bu akşam oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Temsilcimiz Anadolu Efes bu akşam evinde Olympiakos ile karşılaşacak. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise yarın akşam Real Madrid'i konuk edecek. İşte 11. hafta öncesi takımların eksikleri...

Anadolu Efes'te tek eksik Larkin

Son haftaların formda ekibi Anadolu Efes, Olympiakos'u bu akşam 20.30'da Sinan Erdem'de konuk edecek. Temsilcimizde tek eksik ay sonunda parkelere dönmesi beklenen Shane Larkin...

Yunan ekibinde ise eski Anadolu Efes'li Alec Peters yaşadığı ayak sakatlığı sonrası takımla İstanbul'a seyahat etti. Amerikalı oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Oranlar: Anadolu Efes MS/1 (1.34)

Olympiakos MS/2 (2.11)

Fenerbahçe'de Wilbekin eksik

Euroleague lideri Fenerbahçe Beko, yarın akşam saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Real Madrid'i konuk edecek. Temsilcimizde calf sakatlığı ocak ayına kadar uzayan Nemanja Bjelica ve Galatasaray maçında sol dizinden sakatlanan Scottie Wilbekin sahada olmayacak.

Real Madrid'te ise diz sakatlıkları bulunan Guerschon Yabusele ve Adam Hanga fırma giyemeyecekken, sakatlıktan dönen Nigel Williams-Goss'un durumu belirsiz.

Oranlar: Fenerbahçe Beko MS/1 (1.46)

Real Madrid MS/2 (1.87)

Barcelona'da Mirotic sevinci yaşanıyor

ALBA Berlin bu akşam saat 20.30'da Mercedes Benz Arena'da Barcelona'yı konuk edecek. Alman ekibinde Bacağında bir sakatlığı bulunan Markus Eriksson ve eli kırık olan Jonas Mattisscek sahada olamayacak. Kas sakatlığı yüzünden geçen hafta Kızılyıldız karşısında forma giyemeyen Johannes Thiemann'ın durumu ise belirsiz.

Barcelona'da ise aşil tendonu koptuktan sonra aylarca takımdan uzak kalan takımın yıldızı Nikola Mirotic sahalara dönebilir! Geçtiğimiz ay antrenmanlara başlayan uzun forvet takımla birlikte Almanya'ya seyahat etti. Katalan ekibinde geçtiğimiz aylarda ameliyat olan Sergi Martinez parkede olmayacak.

Oranlar: ALBA Berlin MS/1 (2.84)

Barcelona MS/2 (1.15)

Euroleague'de Fransız derbisi

Euroleague bu akşam Fransız derbisine sahne olacak. Asvel saat 22.00'de Monaco ile evi Astoballe'de karşılaşacak. Maç öncesi Asvel'de tek eksik sezonu kapatan Joffrey Laguverne...

Konuk ekip Monaco'da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

Oranlar: Asvel MS/1 (1.99)

Monaco MS/2 (1.39)

Milano'da eksikler can yakıyor

Cazoo Baskonia ve Olimpia Milano bu akşam saat 22.30'da Fernando Buesa Arena'da karşılaşacak. Ev sahibi Baskonia'da kritik maç öncesi bir eksik bulunmuyor.

Olimpia Milano'da ise sakatlık listesi oldukça uzun. İtalyan ekibinde sağ diz sakatlığı geçiren oyun kurucu Kevin Pangos en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Uyluk sakatlığı olan ve aralık ayını da kaçıracak olan Stefano Tonut ve hasta olan Gigi Datome takımını İspanya deplasmanında yalnız bırakacak. 

Oranlar: Cazoo Baskonia MS/1 (1.26)

Olimpia Milano MS/2 (2.35)

Partizan'da Lessort endişesi

Partizan bu akşam saat 22.45'te Valenica ile Stark Arena'da karşılaşacak. Sırp ekibinde sezonu iyi geçiren Mathias Lessort dirsek sakatlığı ile boğuşuyor. Hafta için lig maçında sakat olmasına rağmen 10 dakika süre alan oyuncunun Valencia karşısında durumu belirsiz. Sağ elindeki sakatlık biten Aleksa Avramovic ise henüz hazır olmadığı için formasından uzak kalacak.

Valencia'da ise sırtında sakatlık olan Klemen Prepelic ve diz ameliyatı geçirecek olan Sam Van Rossom karşılaşmada forma giyemeyecek.

Oranlar: KK Partizan MS/1 (1.25)

Valencia MS/2 (2.39)

Kızılyıldız çıkışını sürdürmek istiyor

Dusko Ivanovic'in göreve gelmesi sonrası çıkışa geçen Kızılyıldız, 3 maçlık galibiyet serisini Virtus Bologna karşısında sürdürmeye çalışacak. Yarın saat 20.00'de oynanacak mücadele öncesi Kızılyıldız'da kaburgasından sakat olan Nikola Ivanovic parkede olmayacak. Geçtiğimiz haftalarda mide enfeksiyonu geçiren Miroslav Raduljica'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Virtus Bologna'da ise 2 maç ceza alan Milos Teodosic forma giyemeyecek. Ayak bileğinde sakatlık olan Tornike Shengelia'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Oranlar: Kızılyıldız MS/1 (1.57)

Virtus Bologna MS/2 (1.72)

Panathinaikos seriyi bozmak istemiyor

Yarın akşam saat 21.00'de Zalgiris Kaunas ve Panathinaikos, Zalgirio Arena'da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi ev sahibi ekipte eksik bulunmuyor.

Son iki maçını kazanan konuk ekip Panathinaikos'ta Marius Grigonis sırt sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

Oranlar: Zalgiris Kaunas MS/1 (1.32)

Panathinaikos MS/2 (2.16)

Maccabi'de önemli isimler yok

Bayern Münih yarın akşam saat 22.30'da Audi Dome'da Maccabi Tel Aviv'i konuk edecek. Bayern Münih'te ailevi sebepler nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Zan Mark Sisko forma giyemeyecek. Hasta olan Jason George'nin ise durumu belirsiz.

Konuk Maccabi Tel Aviv ise çalkantılı bir hafta geçiriyor. Önce takımın yıldızı Wade Baldwin'in hamstring sakatlığı ile sarsılan İsrail ekibinde Darrun Hilliard kadro dışı kaldı.

Oranlar: Bayern Münih MS/1 (1.48)

Maccabi Tel Aviv MS/2 (1.83)

Senin için hazırladığımız haberler