Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler oynamayacak/ maçlar hangi kanalda?

13.12.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 14:33

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos, Anadolu Efes'in ise Cazoo Baskonia ile karşılaşacağı çift maç ayağının ilk ayağı öncesi sizler için maç önü detayları derledik.

Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler oynamayacak/ maçlar hangi kanalda?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'de 13 ve 14. maçların oynanacağı çift maç haftası bu gece başlıyor. Haftanın ilk ayağında Fenerbahçe Beko bu akşam Olympiakos deplasmanında sahne alacak. Anadolu Efes'in yarın akşam Sinan Erdem'de konuğu ise Cazoo Baskonia olacak.

Fenerbahçe Pire'de eksik

Fenerbahçe Beko bu akşam saat 21.00'de Pire Barış ve Dostluk Salonu'nda Olympiakos'un rakibi olacak. Maç öncesinde temsilcimizdeki kritik eksikler endişe veriyor. Fenerbahçe'de son haftalarda artan sakatlık furyasına takımın bu sezon kilit isimlerinden olan Jonathan Motley de eklendi. Sarı lacivertlilerde Scottie Wilbekin, Nemanja Bjelica, Scottie Wilbekin, Dyshawn Pierre ve Tarık Biberovic, zorlu Yunanistan deplasmanında forma giyemeyecek. 

Olympiakos'ta ise durum temsilcimize yakın. Maç öncesi önemli oyuncularından kötü haberler alan Pire ekibinde Tarık Black ve Shaq McKissic forma giyemeyecek, Thomas Walkup'ın durumu ise belirsiz.

Salon: Pire Barış ve Dostluk

Saat: 21.00

Yayın: S Sport

Oranlar: Olympiakos MS/1 (1.25)

              Fenerbahçe Beko MS/2 (2.50)

Shane Larkin dönebilir

Son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes yarın akşam 20.30'da Cazoo Baskonia'yı Sinan Erdem'de ağırlayaccak. Temsilcimizde bir eksik bulunmuyor. Sakatlıktan dönen Shane Larkin'in ise bu mata süre alıp almayacağı belirsiz. Milli oyuncu geçtiğimiz hafta Basketbol Süper Ligi'ndeki Onvo Büyükçekmece maçında döndü ama sakatlanarak parkeyi terk etti. Oyunucunun durmumunun iyi olduğunu açıklayan ekibin oyuncuya süre verip vermeyeceği maç saatinde belli olacak.

İspanyol ekibinde ise mevcut durumda bir eksik bulunmuyor.

Salon: Sinan Erdem

Saat: 20.30

Yayın: S Sport

Oranlar: Henüz açılmadı

İlgini Çekebilir
PSG gibi Dubai Basket! Orta Doğu sermayesi Euroleague'de
Habere Git

Kızılyıldız'ın konuğu Zalgiris Kaunas

Euroleague'de gecenin bir diğer açılış maçında Kızılyıldız ve Zalgiris saat 21.00'de Stark Arena'da karşılaşacak. Dusko Ivanovic'in başa gelmesinin ardından çıkış yakalayan Sırp temsilcisinde Nikola Ivanovic sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Luka Mitrovic'in durumu ise şüpheli.

Zalgiris Kaunas'ta ise sakatlık listesi oldukça uzun. Litvanya ekibinde Ignas Brazdeikis, Lukas Lekavicius, Mantas Kalneitis, Liutauras Lelevicius sakatlık sebebiyle takımlarını deplasmanda yalnız bırakacak. Tomas Dimsa'nın durumu ise belirsiz.

Salon: Stark Arena

Saat: 21.00

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Kızılyıldız MS/1 (1.20)

              Zalgiris Kaunas MS/2 (2.72)

Asvel formsuz Partizan'a karşı

Asvel gecenin çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmasında Partizan'ı saat 22.00'da Astroballe'de konuk edecek. Fransız temsilcisinde maç öncesi tek eksik sezonu kapatan Joffrey Laugverne olarak öne çıkıyor.

Büyük ölçüde sağlıklı görünen Partizan'da da tek eksik Aleksa Avramovic.

Salon: Astroballe

Saat: 22.00

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Asvel MS/1 (1.43)

              Partizan (2.00)

 

Real Madrid Almanya deplasmanında

Bayern Münih saat 22.30'da Audi Dome'da ligin güçlü ekiplerinden Real Madrid'i ağırlıyor. Almanlarda Zan Mark Sisko ve Agustine Rubit sakatlıklarından dolayı İspanyol devine karşı parkede olamayacak.

Real Madird'te ise uzun süredir sakat olan Carlos Alocen, Anthony Randolph, Rudy Fernandez gibi isimlerin yanına son haftalarda Adam Hanga ve Gabriel Deck eklendi.

Salon: Audi Dome

Saat: 22.30

Yayın: S Sport 2

Oranlar: Bayern Münih MS/1 (2.81)

             Real Madrid MS/2 (1.18)

İlgini Çekebilir
Euroleague ekipleri Campazzo için yarışacak!
Habere Git

Milano artık kazanmak istiyor

Euroleague'de 8 maçlık bir mağlubiyet serisine sahip olan Olimpia Milano bu gidişe bugün Mediolanum Forum'da Maccabi Tel Aviv karşısında dur demeye çalışacak. Zorlu karşılaşma saat 22.30'da başlayacak. Maç öncesi İtalyan ekibinde Gigi Datome, Stefano Tonut, Kevin Pangos forma giyemeyecek isimler. Nicolo Melli ve Kyle Hines'ın durumu da maç saatinde belli olacak.

Maccabi Tel Aviv'de de kilit isimler Wade Baldwin ve Alex Poythress uzun süreli sakatlıklarla boğuşuyor.

Salon: Mediolanum Forum

Saat: 22.30

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Olimpia Milano MS/1 (1.40)

              Maccabi Tel Aviv MS/2 (2.07)

Valencia'nın rakibi çıkıştaki Panathinaikos

Bu gecenin son maçında Valencia saat 22.45'te Pabellon Municipal Fuente de San Luis'te Panathinakios ile karşılaşacak. Formsuz bir dönem geçiren Valencia'da Martin Hermansson ve Sam Van Rossom sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada boy gösteremeyecek. Takımın kilit ismi Chris Jones'un durumu ise şu an için belirsiz.

Panathinaikos'ta ise Litvanyalı gard Marius Grigonis sahada olamayacak.

Salon: Pabellon Municipal Fuente de San Luis

Saat: 22.45

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Valencia MS/1 (1.46)

              Panathinaikos MS/2 (1.95)

Haftanın maçı Fransa'da

Yarın akşam saat 21.00'da Salle Gaston Medecin, Monaco ve Barcelona arasında bir basketbol şölenine sahne olacak. Ev sahibi Moncao'da geçen hafta Real Madrid karşısında burnu kırılan Jordan Lloyd dev maçta forma giyemeyecek.

Barcelona'da ise son 2 haftada diz sakatlığı boğuşan milli oyuncumuz Sertaç Şanlı'nın oynaması beklenmezken, sezon başında ameliyat olan Sergi Martinez de kesin olarak parkede olmayacak.

Salon: Salle Gaston Medecin

Saat. 21.00

Yayın: S Sport 2

Oranlar: Henüz açılmadı

İlgini Çekebilir
Yüzyılın takası basketbolcuya karşılık silah tüccarı!
Habere Git

ALBA Berlin Virtus Bologna karşısında

ALBA Berlin 13. haftanın son karşılaşmasında Virtus Bologna'yı saat 22.30'da Mecedes Benz Arena'da ağırlayacak. Alman temsilcisinde sezon başından beri forma giyemeyen Markus Eriksson ve Anadolu Efes maçında eli kırılan Jonas Mattisscek parkede olmayacak. Louis Olindie'nin durumu maç saatinde belli olacak.

Virtus Bologna'da ise Olympiakos maçında sakatlanan Semi Ojeleye sahalardan bir süre uzak kalacak.

Salon: Mecedes Benz Arena

Saat: 22.30

Yayın: S Sport

Oran: Henüz açılmadı

Senin için hazırladığımız haberler