Tiago, İzmir'e mi dönecek?

07.05.2015 - 17:37 | Son Güncellenme: 07.05.2015 - 17:37

Adanaspor’un Brezilyalı golcüsü Tiago Bezerra, hakkında yapılan haberlerle ilgili açıklama yaptı..

Tiago Bezerra. Tiago hakkında İzmir’e döneceği yönünden yapılan haberlerin doğru olmadığını, tek doğrunun Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile görüşecek olması olduğunu söyledi.

Golcü futbolcu, hiç kimse ile konuşmadığını ve Osmanlıspor maçı sonrası İzmir’e değil İstanbul’a gittiğini ve ailesini Bresilya’ya gönderdiğini açıkladı.

Osmanlıspor karşılaşması sonrası 3 gün değil, iki gün izin verildiğini dile getiren Tiago, "Ankara’da oynadığımız karşılaşma sonrası 2 gün izin verildi. Yazıldığı gibi 3 gün izin verilmedi. Ayrıca eşim İzmir’i değil Adana’yı daha çok sevdi. Ben Osmanlı maçından sonra İzmir’e değil, İstanbul’a gittim. Ailemi Brezilya’ya gönderdim. İzmir’e gitmedim. Uzun zamandır İzmir’e gitmiyorum, yazılanlar doğru değil" dedi.

"Karşıyaka’dan alacağım var, devre arası sadece bu konuyla ilgili görüştük. Karşıyaka’da kötü günler yaşadık. Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem. İzmir’e dönmeyi düşünmüyorum" Brezilyalı golcü, sözlerine şöye devam etti:
"Bu haberler benden habersiz yapıldı. Ben hiç kimseyle konuşmadım. Yazılanlar içerisinde tek doğru Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile görüşeceğimdir." 

'3 Süper Lig takımından teklif aldığın doğru mu?’ sorusuna Tiago, "Keşke o da doğru olsa, öyle bir şey de yok. Şu ana kadar bana Süper Lig'den gelen hiçbir teklif yok. Başakşehir ile anlaştığım doğru değil" diye konuştu.

Adanaspor ile görüşme yapacağını anlatan Tiago Bezerra, "Başkan Salı veya Çarşamba günü gelecek. Belki ben İstanbul’a gideceğim ve başkanla oturup konuşacağız. O zaman her şey belli olacak. Osmanlı maçında gördüğüm kırmızı kart öncesi faul yoktu. Faulden sonra hakemi alkışladım. Böyle bir pozisyona faul veriyorsan, bizim pozisyonyanlara vermiyorsan tebrik ederim ifadesini kullandım. Ben biraz kontrolü kaybettim. Arkadaşlarımdan özür diliyorum ama asla faul yoktu. 11 kişi devam etseydik maç çok farklı olurdu. Rakip risk alacaktı yenemezsek bile kaybetmezdik" ifadelerini kullandı.

Serkan Şenyürek

Senin için hazırladığımız haberler