Tiago'ya Adana Demirspor'u sordular..

14.11.2015 - 17:08 | Son Güncellenme: 14.11.2015 - 17:08

Adanaspor'un Brezilyalı eski golcüsü Tiago Bezerra, Adanaspor'u çok sevdiğini ve kariyerinin en iyi 2 yılını Adanaspor'da geçirdiğini söyledi.

5 gündür İstanbul'da olduğunu dile getiren Tiago,"Eren beni aradı ve Adana'ya gel hem Brezilyalı oyuncular var hem de takım arkadaşların var dedi. Ben de bu nedenle Adana'ya geldim ve hasret giderdim"dedi.

"Adana Demirspor'a gidecek misin?" sorusuna ise Tiago,sezon başında Kuveyt'teki kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Halen 2.5 yıllık sözleşmem var. Sözleşmem bittiğinde birgün Demirspor'dan bir teklif gelirse ne yaparsın dediler. Kuveyt'te herşey iyi gidiyor, kulübüm mali vecibelerimi yerine getiriyor. Ben de profesyonel oyuncuyum. Sözleşmem bittikten sonra menejerim gelen teklifleri getirir ve ona göre konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor'da oynadığı dönemlerde çok mutlu olduğunu ve Adanaspor taraftarının kendisini çok iyi tanıdığını anlatan Tiago Bezerra, "Kariyerimin en iyi iki yılını Adanaspor'da geçirdim. Adanaspor benim için çok farklı. İyi bir arkadaşlık ve aile ortamı vardı. Adana'yı çok seviyorum. Adanaspor taraftarı beni tanıyor. Adanaspor'dan ayrılırken buradan gidiyorum ama hiçbir PTT 1. Lig takımına gitmeyeceğimi söyledim ve sözümü tuttum. Kulübüm ile sözleşmem devam ediyor ve oradan şu an ayrılmam söz konusu değil. Hiçbir takımla görüşmedim. Ama kulübümle sözleşmem bittikten sonra gelen teklifleri menejerimle oturup konuşuruz. Ben Adana'ya eski arkadaşlarımı görmeye geldim" dedi.

Serkan Şenyürek

Senin için hazırladığımız haberler