Ajansspor

Tokat Belediye Plevnespor'da transfer çalışmaları

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Voleybol Efeler Ligi ekibi 6 oyuncuyu kadrosuna kattı, 4 oyuncusunun sözleşmesini uzattı

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Tokat Belediye Plevnespor'da transfer çalışmaları
Tokat Belediye Plevnespor'da transfer çalışmaları

Tokat Belediye Plevnespor'da transfer çalışmaları

 

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor yeni sezon öncesi 6 oyuncu transfer ederken, iç transferde de 4 sporcusu ile yeniden anlaştı.

Kulüp asbaşkanı İsmet Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bir süre önce antrenör Ahmet Reşat Arığ ile sözleşme imzaladıklarını belirten Yiğit, "Hocamızla anlaştıktan sonra yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Belediye başkanımız Eyüp Eroğlu bize her zaman destek oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yiğit, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar dış transferde Kübalı smaçör Jadier Sanchez, Polonyalı pasör Grzegorz Pajak, orta oyuncu Murathan Kısal, libero Mesut Akman, pasörler Yusuf Erdem ve Fatih Ürün ile birer yıllık sözleşme imzaladık. İç transferde de Semih Çelik, Bedirhan Bülbül, Çağlar Aksoylu ve Mert Tetik'in sözleşmelerini birer yıl uzattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni sezonda iyi bir derece elde etmek istiyoruz."

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...