Tolga Zengin çıldırdı!

21.09.2015 - 22:02 | Son Güncellenme: 21.09.2015 - 23:38

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Tolga Zengin, çok sinirlendi..

AJANSSPOR - Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı  maçın ardından siyah beyazlıların tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, sinirlerine hakim olamadı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus ile konuşan Tolga, bir müddet sonra Gençerbirliği'nin İzlandalı oyuncusu Olafur Ingi Skulason ile tartışmaya başladı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen milli kaleci, Skulason'un üzerine yürürken, araya giren oyuncular tarafından zor sakinleştirildi.

Tolga'nın, daha sonra Gençlerbirliği Kaptanı Doğa Kaya'yı yanına çağırmak için birçok kez seslenmesi kamerelara yansıdı.  

DHA'nın haberine göre de Tolga, "Ben hakemle konuşurken o bana gelerek küfretti. Tartışmanın nedeni buydu" dedi.

Tolga ve Skulason arasındaki tartışmayı duymadığını belirten karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise, "Eğer küfür olayını duysaydım yaptırım uygulardım" diye konuştu.

Ayrıca protokol tribününde maç sonu Fırat Aydınus'a küfreden Beşiktaş kongre üyesi olduğu belirtilen kişi ile protokol görevlisi tartıştı. Kongre üyesinin Aydınus'a küfrettiğini gören protokol görevlisinin kendisini uyarması üzerine tartışma çıktı. Araya girenlerin önlediği tartışma sonrasında, adı bilinmeyen kongre üyesi görevliden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı.

Senin için hazırladığımız haberler