Tomas: "Fenerbahçe şampiyonluğun en önemli adayı"

05.11.2020 - 14:53 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 15:00

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Tomas, Süper Lig hakkında açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı ve yeni transfer Loic Remy performansı hakkında yorumlarda bulundu. Peki Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hakkında neler söyledi, Loic Remy istatistikleri ve Tomas'ın kazanma ortalaması ne durumda?

Tomas: "Fenerbahçe şampiyonluğun en önemli adayı"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Tomas, Radyospor'a konuştu: 'Seri yakalamışken bu BAY işi iyi olmadı' Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas takımı Rizespor ve takımın önemli gol silahı Loic Remy hakkında konuştu.Tomas eski takımı Fenerbahçe'nin kadro yapısını ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Stjepan Tomas, "Bu haftayı BAY geçeceğiz. Haftaya da milli ara var. Antalya'da kısa bir kamp dönemi yapacağız. Bu kamp döneminde hazırlık maçları yapmak istiyoruz. Antalya'da yabancı takımların olduğuna dair bilgiler aldım. En az 1-2 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Lige Fenerbahçe maçı ile başladık. Transferlerimiz bitmemişti, hazır değildik ve mağlup olduk. Ancak ilerleyen maçlarda lig devam ettikçe istediklerimizi yaptık ve istediğimiz skorları aldık. 

Loic Remy klas bir oyuncu, kaliteli bir golcü. Gittiği her takımda gol atıyor. Burada da atıyor. Profesyonel bir oyuncu. Kalitesini de sahada yansıtıyor. Kendisinden çok memnunum." ifadelerini kullandı

'Seri yakalamışken bu BAY işi iyi olmadı'

"Bu haftayı BAY geçeceğiz. Seri galibiyetler yakalamışken bu BAY işi çok da iyi olmadı. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve 17 gün sonra Hatayspor deplasmanına en iyi şekilde çıkacağız. Ligdeki takım sayısı çok önemli değil. Geniş kadromuz var. Her kulvarda mücadele edebilecek bir gücümüz var. Türkiye Kupasında da iddialıyız."

'Fenerbahçe şampiyonluğun en önemli adayı'

"Fenerbahçe çok iyi transferler yaptı. Kaliteli bir kadroya sahipler. Bizim dönemimizde de çok iyi isimler var. Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en önemli adayı. Erol Bulut Hoca da çok başarılı bir isim. Bakalım görüp izleyeceğiz ligde neler yapacaklar.''
Senin için hazırladığımız haberler