Topçu'dan hakeme zehir zemberek sözler!

12.03.2016 - 16:41 | Son Güncellenme: 12.03.2016 - 16:41

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Torku Konyaspor'a 1-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, maçın hakemi Halil Umut Meler'in kararlarını eleştirerek, "Bugün hakemin hakemlik yaptığı kanaatinde değilim" dedi.

Topçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3. dakikada yedikleri golü anımsatarak mücadeleye 1-0 mağlup başladıklarını ifade etti. 

Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümünde üretken olamadıklarını aktaran Topçu, "İkinci yarıda iki oyuncu değişikliği yaptık. Defansif anlamda değil, ofansif olarak güçlü olmaya çalıştık. Üretmeye çalıştık ama olmadı. İkinci yarıda golü arayan taraf olduk ama Konya gibi bir takıma karşı hem gol atmak hem de gol yememeye çalışmak kolay değil" diye konuştu. 

Hakem kararlarını eleştiren Topçu, şöyle konuştu:

"Benim ağzımdan genelde hakemlerle ilgili bir şey çıkmaz. Bugün hakemin hakemlik yaptığı kanaatinde değilim. Özellikle ikili mücadelelerde düdüğün aleyhimize çalınması düşündürücüdür. Sürekli oyunumuz durduruldu, hep sarı kart gösterildi. Aslında ben daha adil olunacağını düşünüyordum. Açıkçası hakemlerin bizim için böyle kararlar vermesini istemem."

Senin için hazırladığımız haberler