Toplantı bitti, Cengiz devam etti: ''İsteğim Galatasaray başkanıyken ölmek''

21.05.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 17:21

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, basın toplantısında açıklamalar yaptı. Cengiz, toplantı sonrası 'Galatasaray başkan adayı olacak mı?' soruna net bir cevap verdi.

Toplantı bitti, Cengiz devam etti: ''İsteğim Galatasaray başkanıyken ölmek''

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz, yaklaşık 2.5 saat süren toplantının sona ermesinin ardından adaylıkla ilgili flaş bir ifade daha kullandı.

 

Başkan Cengiz, basın toplantısının tamamlanması ve yayının bitmesinin ardından tekrar muhabirlerin karşısına geçti.

 

 ''Doktorlar ve ailem aday olmamı istemiyor ama onları dinlemeyeceğim''

Cengiz, haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri için, ''Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek, inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim'' diye konuştu. 

 

'Galatasaray adaylarının yeterli olmama tehlikesini görürsem...'

Cengiz, basın toplantısında da adayları yeterli görmemesi halinde durumu değerlendireceğini belirtmiş ve ''Galatasaray adaylarının yeterli olmama tehlikesini görürsem, taraftarlardan da mutlak destek görürsem ve benden insanlar olmazsa yeniden değerlendiririm'' diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Mustafa Cengiz, "Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum..."
Habere Git

Daha önce kendi yönetiminden birinin seçime girmesi halinde onu destekleyeceğini de vurgulayan Cengiz, ''Adaylık konusunda da açık ve net söylüyorum. Kıvırmıyorum, anlatıyorum. Benim yönetimimden biri (herkes değil) kimse alınmasın. Birisi aday olursa onu destekleyeceğim, aday olmayacağım dedim. Ama şartlar değişir, onlar olmayacağız diyebilirler'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da başkanlık seçimleri iptal olacak mı?

Bu konuya da değinen ve pandemiyi hatırlatan Cengiz, ''Bu seçimde de iptal olayı büyük ihtimal. Çok ciddi bir kapanma geçiriyoruz. Tekrar korona pik yapabilir. Biz soruyoruz ve devlete yönlendirme yapmıyoruz. Devlet beni de oyar, bakanı oyar! Devlet dinler, dinler, dinler. Sonra ne olur Allah bilir'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler