Torrent'ten Arda'nın Terim pozuna cevap

21.02.2022 - 23:09 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 08:36

Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yenmesinden sonra Domenec Torrent'e Arda Turan'ın Fatih Terim ile çektiği fotoğraf soruldu. İşte İspanyol teknik adamın cevabı...

Torrent'ten Arda'nın Terim pozuna cevap

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Torrent ile ilk 3 puanını Göztepe karşısında aldı. 6 maçtır galibiyet alamayan Sarı-Kırmızılılar, 2-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-3 kazandı. Karşılaşmadan hemen sonra ise Torrent açıklamalar da bulundu. Torrent'e Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile paylaştığı fotoğraf soruldu. İşte cevabı..

''Kiminle isterse...''

 Galatasaray'ın teknik adamı Torrent'e Arda Turan'ın paylaştığı fotoğraf soruldu. İspanyol teknik adam ise Morutan ve Alpaslan'ı örnek göstererek cevap verdi. İşte o soru ve cevabı...

- "Arda Turan kadroda yoktu. Dün Fatih Terim ile bir fotoğraf paylaşmıştı. Neler söylersiniz?"

 Domenec Torrent: "Morutan ve Alpaslan da kadroda yoktu. İsteyen istediği insanla istediği fotoğrafı çekebilir. Kiminle isterse de fotoğraf koyabilir."

Galatasaray'ın eski teknik direktörü ile bulaşan Arda Turan, Fatih Terim ile çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Geçtiğimiz günlerde ise futbolu bırakacak mısın sorusuna  "Böyle bir karar verilecekse oturur ailemle, Fatih (Terim) Hoca'yla, kulüple konuşurum. Danışıp öyle karar vermek lazım. Bunlar önemli kararlar. Dışarıdaki dedikoduyla verilecek kararlar değil. Benim çok özel ve güzel bir kariyerim var" dedi.

Karşılaşmadan hemen sonra basın toplantısında Galatasaray'ın performansını değerlendiren Torrent, ''İkinci yarıda takımımı izlerken 'Bizim oyuncular, oynuyor' dedim. Baskıyı bırakmayan, mücadele eden her oyuncu için %100 güvene sahiptim. İlk yarıdan memnun değilim, Galatasaray öyle oynayamaz. İkinci yarıdan memnunum. Hem değişikliklerden dolayı hem de fiziksel olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler