Tottenham gözünü Juventus’tan Kulusevski’ye dikti

28.01.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 19:48

Transfer çalışmalarına devam eden Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, bonservisi Juventus’ta bulunan Dejan Kulusevski’yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Tottenham gözünü Juventus’tan Kulusevski’ye dikti

AJANSSPOR HABER

Tottenham'ın antrenörü Antonio Conte, takımının Premier Lig'in zirvesinde mücadele edebilmesi için kadrosunun yenilenmesi gerektiğini açıkça belirtmişti. Transfer sezonunun son bir ayını verimli geçiremeyen Tottenham, David Ornstein haberine göre, Juventus’tan Dejan Kulusevski ile ilgileniyor.

2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor


Dejan Kulusevski, Ağustos 2020’de 40 milyon euro bonservis bedeliyle Parma’dan Juventus’a transfer oldu. 21 yaşındaki genç futbolcunun 2025 yılına kadar Juventus’ta sözleşmesi buluyor. Kulusevski’nin güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro. Kulusevski, bu sezon Juventus formasıyla 20 Serie A maçında forma giydi ancak bunların sadece yarısında ilk 11 başladı ve 90 dakikanın tamamını sadece üç kez tamamladı.

Dejan Kulusevski Kimdir?


Dejan Kulusevski 25 Nisan 2000 yılında doğdu. Makedonya asıllı İsveçli milli futbolcu profesyonel kariyerine Atalanta’da başladı. Baş mevkisi sağ kanat olan Kulusevski merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında da oynayabiliyor.  

Tottenham, Traore ve Diaz’ı da istiyordu, fakat...


Tottenham, Adama Traore için Wolverhampton Wanderers ile ilgileniyordu. Fakat Traore eski takımı Barcelona ile görüşüyor. Diğer hedeflerinden biri de Porto'nun Luis Diaz'ı ancak Diaz’da Premier Lig'deki rakipleri Liverpool ile anlaşmaya daha yakın görünüyor.

Tottenham’ın Premier Lig’deki Durumu


Premier Lig’de çıktığı 20 maçta 36 puan toplayan Tottenham Hotspur, 7. sırada yer aldı. Conte’nin öğrencileri çıktıkları 20 karşılaşmada 26 kez rakip ağları havalandırırken, kalesinde gördüğü 24 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler