Tottenham yıldızı Delle Alli terk edildi! İşte sebebi…

28.02.2021 - 12:53 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 13:15

Magazin haberleri… Tottenham’ın marka ismi Delle Alli, kız arkadaşı Ruby Mae tarafından beklenmedik biçimde terk edildi. İlişkileri bittikten sonra konuşan Mae, şok edici ayrılık gerekçesini anlattı. İşte detaylar…

Tottenham yıldızı Delle Alli terk edildi! İşte sebebi…

AJANSSPOR - MAGAZİN

Tottenham’ın Nijerya asıllı futbolcusu Delle Alli, şok edici bir gelişmenin ardından sevgilisi Ruby Mae ile yollarını ayırdı. Bu sezon, gerek saha içinde gerekse saha dışında konsantrasyon sorunu yaşayan futbolcunun; ciddi derecede oyun bağımlısı olduğu düşünülüyor. 2018 yılındaki performansından hemen sonra feci biçimde düşen oyuncu, aradan 3 yıl geçmesine rağmen form tutamadı.

 

 

Kötü haberler üst üste geliyor

Skorer'de çıkan habere göre, Alli'ye kötü haberler art arda geliyor. Milli futbolcu, bu sezonda beklentilerin altında kalarak bütün Spurs taraftarını derinden üzmüştü. Londra ekibinin yıldız futbolcusu Delle Alli’ye bir kötü haber de sevgilisinden geldi. Ruby Mae, son derece kritik bir anda; Alli’nin yanında olması gereken yüzüne kapıyı çarptı.

Daha önce de ayrılmışlardı

İlk kez EURO 2016 yılında objektiflere takılan çiftin, o yıldan beri ilişkileri çeşitli sallantılarla beraber devam ediyordu. 2018 yılında ayrılan çift, aynı yılda tekrar barışmış; ancak Delle Alli’nin oyun bağımlılığında herhangi bir düzelme meydana gelmemişti. Özellikle Twitch adlı video paylaşım platformunda yayın yapan Alli, neredeyse gerçek hayattan koptu.

Kariyerinin en kötü sezonunu geçiriyor

İngiliz Milli Takımı futbolcusu Delle Alli, kariyerinin açık ara en kötü yılını geçiriyor. Erik Lamela ve Lucas Moura ikilisine formasını kaptıran oyuncu, bu sezon İngiltere Milli Takımıyla hiçbir mücadelede forma giymezken, Tottenham’dan da silinmek üzere. Son 5 yılı 40 maç ortalamayla tamamlayan oyuncu, bu sezon; şimdiye kadar sadece 17 maçta forma giyip; 3 gol, 4 asist yapabildi

5 yıllık aşk sona erdi

Alli’ye son darbe ise model sevgilisi Ruby Mae’den geldi. Mae, “oyun bağımlılığını” ileri sürerek 5 yıllık erkek arkadaşından ayrıldı.

Takipten çıktılar

İkili daha sonra sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıktı. Güzel model Ruby Mae’nin yakın arkadaşları, çiftin bir daha barışmamak üzere ayrıldığını iddia ediyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler