Townsend ilk kez konuştu: "Antalyaspor'da sıkışmış durumdayım"

27.08.2024 - 00:53 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 01:28

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile sözleşme imzalayan ama kulübe gelen transfer yasağından dolayı lisansı çıkmayan Andros Townsend, ilk kez konuştu.

Townsend ilk kez konuştu: "Antalyaspor'da sıkışmış durumdayım"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalayspor'un bu transfer döneminde sözleşme imzalyarak kadrosuna kattığı Andros Townsend'in lisansı, kırmızı-beyazlı kulübün yediği transfer engelinden dolayı çıkmadı. İngiliz yıldız yaşanan olaylar üzerine ilk defa konuştu. 33 yaşındaki futbolcu, başından geçenleri BBC'ye anlattı.

"24 saatin var"

Sözleşme imzalayan ama lisansı çıkmayan Townsend: "Luton Town'da sezon başlamadan 3 gün önce Antalyaspor'dan bir telefon aldım. 'Senin için bir teklifimiz var ama 24 saatin var çünkü transfer yasağı yiyeceğiz. Bu engel kulübe gelmeden sana ihtiyacımız var' dediler.

Her şeyi tamamladık

Daha sonra Luton Town'ın Championship'te çıkcağı ilk maçta oynamak için Antalyaspor yönetimiyle pazarlıklar yaptım ve mücadelede 10 dakika forma giydim ve ardından her şeyi tamamladık. İmzalar atıldı, işlemler tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a FIFA'dan bir ceza daha geldi
Habere Git

Birkaç saat ile kaçırdık

Her şeyi tamamladıktan sonra transfer yasağına yetişemedik ve süreyi birkaç saat ile kaçırdık.

Antalyaspor ile imzaladım ama...

Antalyaspor ile sözleşme imzaladım ama benim lisansımı çıkaramıyorlar. Beni transfer ettiklerini duyuramıyorlar. Çünkü transfer engelleri var. Antalyaspor'da sıkışmış durumdayım. Sadece antrenman yapabiliyorum. Hangi takımdayım bilmiyorum. İmzaladığım kontratım nerede bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler