TPFD seçime gidiyor

25.08.2020 - 13:33 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 13:33

Son dakika haberi... Hakan Ünsal başkanlığındaki Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) seçime giderek görevi devretme kararı aldı. İşte detaylar..

TFPD seçim kararı alındığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "24 Ağustos 2020 tarihinde yaptığımız yönetim kurulu toplantısında, oy birliği ile seçime gitme ve görevi devretme kararı aldık. 5 yıldır gönüllülük esası ile sürdürdüğümüz ve hiçbir beklenti olmadan yaptığımız görevimizi yeni sezona girerken, yeni bir heyecan, yeni bir ses, yeni bir anlayış ile girilmesinin doğru olacağını, bayrağı yeni jenerasyona devretmenin zamanının geldiğine inanıyoruz" denildi.

Seçim tarihinin daha sonra belli olacağı kaydedilerek, "Bilindiği üzere genel kurullar, pandemi sürecinden dolayı İçişleri Bakanlığı’nın iznine tabi olmuştur. Bu sebeple, İçişleri Bakanlığı’nın izin vermesi halinde seçimin yapılacağı tarih, yer ve saat ilan edilecektir. Alınan kararın herkese hayırlı olmasını dileriz" ifadesi kullanıldı.

Hakan Ünsal başkanlığındaki yönetim kurulunda Tuncay Şanlı, Serhat Akın, Nihat Kahveci, Tümer Metin, Ümit Davala ve Ergün Penbe yer alıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler