Trabzon İdmanocağı liderliğini korudu

10.12.2015 - 13:36 | Son Güncellenme: 10.12.2015 - 13:36

Kadınlar Futbol 1. Lig'de, erteleme maçında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Trabzon İdmanocağı'nda, kulüp idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, hak ettikleri 3 puanı kazandıklarını söyledi.

Şahinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor maçında sahaya mutlak 3 puan için çıktıklarını belirtti.

Bu müsabaka sonunda hedeflerine ulaştıklarını dile getiren Şahinkaya, "Rakibimiz de güçlü bir ekip. 4 maçını da kazanmıştı. İyi bir karşılaşma oldu. Takım olarak çok iyi oynadık. Hak ettiğimiz 3 puanı kazandık" dedi.

Ligde oynadıkları 5 maçı da kazanarak 15 puanla liderlik koltuğunda bulunduklarını ifade eden Şahinkaya, ligin henüz başı olmasına rağmen şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını kaydetti.

Şahinkaya, 12 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Adana İdmanyurduspor ile karşılaşacaklarını  kaydederek, "Bu maçı da kazanarak 6'da 6 yapmak istiyoruz. Hedefimiz  sezon sonunda şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirmekr" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler