Trabzon İdmanocağı'na Kamerun'dan takviye..

18.11.2015 - 16:12 | Son Güncellenme: 18.11.2015 - 16:12

Kadınlar Futbol 1. Lig takımlarından Trabzon İdmanocağı, Kamerun Milli Takım’ında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Henriette Michele Akaba ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İdmanocağı İdari Koordinatörü Hasan Şahinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kamerunlu oyuncu Akaba’ının transferini kolay gerçekleşmediğini belirterek, "Kendisini hocamız dünya kupası maçlarından izledi ve beğendi. Takıma önemli katkısının olacağına inanıyoruz" dedi.

Bu futbolcunun transfer görüşmelerinin zor geçtiğini belirten Şahinkaya, "Temaslarımız uzun sürdü. Çünkü Kamerun Futbol Fedarasyonu özellikle milli takımda forma giyen oyuncularını ülkelerinin dışında oynamalarını pek istemiyor. Bu transfer 20 gün önce gerçekleşecekti. Akaba'nın milli takım kampından dönmesini bekledik" yorumunu yaptı.

Antrenör Gürkan Çavdar ise Kamerunlu oyuncunun ilk idmanında oldukça hazır gözüktüğünü, bu oyuncuyu 21 Kasım Cumartesi günü sahalarındaki Gazikentspor maçının 18 kişilik kadrosuna alarak görev de verebileceğini vurguladı.

Kamerunlu oyuncu da Trabzon İdmanocağı'na transfer olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Akaba, ‘"Takım arkadaşlarım beni çok sevdiler. Hemen kaynaştık. Takım olarak iyi sonuçlar alarak bu sezon mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler