Trabzonspor 2-1 Konyaspor (Maç Özeti - Goller)

13.02.2022 - 20:16 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 09:07

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Kazanan taraf ise Trabzonspor oldu. Maçın geniş özeti izle...

Trabzonspor 2-1 Konyaspor (Maç Özeti - Goller)

AJANSSPOR PLUS

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trabzonspor, en yakın rakibi Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı kazanan taraf ise Lider Trabzonspor oldu. İşte maça dair tüm detaylar...

Visca fırtınası esiyor

13. dakikada Cornelius yarı sahadan aldığı topla birlikte Konyaspor ceza sahası önüne kadar indi. Sağ taraftan ceza sahası içine koşu yapan Edin Visca ile topu buluşturdu. Meşin yuvarlağı önüne alan Visca'ya düzgün bir vuruşla Sehic'in solundan topu ağalarla buluşturdu.

İlk yarıda 2 direk


23. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde Cornelius kafa vuruşunu yaptı. Top direğe çarpıp, dışarı gitti. Trabzonspor'da ikinci topta direğe patladı.Maçın 28. dakikasında Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruş direğe takıldı. 

Dans ederek asist yaptı

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Nwakaeme, adete dans ederek rakiplerini ceza sahasında çalımlayarak ilk golün sahibi Visca'ya pası verdi ve Visca'da topu ağlara gönderdi. Trabzonspor ve kendisinin ikinci golünü atan Visca, golden hemen sonra sakatlanarak oyundan çıktı.

Cikalleshi'den inanılmaz gol

Konyaspor karşılaşmanın 82. dakikasında korner kullandı. Bordo-Mavililer topu uzaklaştırdı fakat Cikalleshi topu gögüsü ile yumuşatarak vole vurdu ve harika bir gole imza attı. Bu skorla karşılaşma 2-1'e geldi.

Heyecana dayanamadı, kalbi durdu!


Trabzonspor'un Konyaspor ile karşılaştığı kritik mücadelenin ilk yarısında bir taraftarın kalbi, heyecana yenik düştü. Maç esnasında kalbi duran taraftar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Maç esnasında tribünde yerini alan 50 yaşındaki Eyüp Y.'nin bilincini kaybettiği, ilk müdahalenin ise saha kenarında bekleyen ambulans tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Heyecandan kalbi duran hastaya kalp masajı uygulanırken, hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.
 

Maçtan dakikalar


13. dakikada Cornelius yarı sahadan aldığı topla birlikte Konyaspor ceza sahası önüne kadar indi. Sağ taraftan ceza sahası içine koşu yapan Edin Visca ile topu buluşturdu. Meşin yuvarlağı önüne alan Visca'ya düzgün bir vuruşla Sehic'in solundan topu ağalarla buluşturdu. 1-0

22. dakikada Bakasetas'ın ceza sahası dışından yerden vuruşunda Sehic meşin yuvarlağı kornere çıkardı.

23. dakikada Edin Visca, sağ taraftan kullandığı korner atışını ceza sahası içine gönderdi. Cornelius'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Sehic'in solundaki kale direğine çarparak auta çıktı.

29. dakikada Bakasetas'ın sol çaprazdan kullandığı faul atışı üst direğe çarparak auta çıktı.

43. dakikada Bakasetas'ın ceza sahası dışından sert şutunu Sehic iki hamlede kontrol etti.

61. dakikada Edin Visca'nın sağ taraftan kullandığı fual atışını ceza sahası içine gönderdi. Dorukhan'ın kafa ile arkaya aşırdığı topa Denswil'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

68. dakikada Nwakaeme, Konyaspor ceza sahası içinde müthiş bir mücadele ortaya koyarak savunma oyuncularının arasından çıkıp Edin Visca'yı gördü. Bu oyuncunun vuruşunda ise meşin yuvarlak kaleci Sehic'in solundan ağalarla buluştu. 2-0

83. dakikada ceza sahası içine yükseltilen topu göğsüyle kontrol eden Cikalleshi, top yere inmeden dönerek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Uğurcan'ın solundan ağalarla buluşturdu. 2-1

Senin için hazırladığımız haberler