Trabzonspor-Konyaspor maçında kalbi duran taraftar hayatını kaybetti

13.02.2022 - 20:00 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 08:18

Trabzonspor-Konyaspor maçını stattan takip etmek isteyen bir taraftar, heyecana dayanamadı. Maçta kalbi duran Eyüp Yusuf hastanede hayatını kaybetti.

Trabzonspor-Konyaspor maçında kalbi duran taraftar hayatını kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı bol gol pozisyonuna sahne oldu. Bordo-Mavili tribünlerde ise sağlık sorunundan kaynaklı hareketli anlar yaşandı.

Heyecana dayanamadı, kalbi durdu!

Trabzonspor'un Konyaspor ile karşılaştığı kritik mücadelenin ilk yarısında bir taraftarın kalbi, heyecana yenik düştü. Maç esnasında kalbi duran taraftar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzon Konya'yı yıktı, MEŞALEYİ YAKTI
Habere Git

Hayatını kaybetti

Maç esnasında tribünde yerini alan 50 yaşındaki Eyüp Yusuf'un bilincini kaybettiği, ilk müdahalenin ise saha kenarında bekleyen ambulans tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Heyecandan kalbi duran hastaya kalp masajı uygulanırken, hastaneye kaldırıldı. Ancak hastaneye kaldırılan Eyüp Yusuf’un hayatını kaybettiği açıklandı. 

İlgini Çekebilir
Edin Visca şampiyonluk ateşini yaktı!
Habere Git

Trabzonspor'dan başsağlığı

Trabzonspor, tribünde heyecanlanarak, kalbi duran ve yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybeden taraftar için açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "İ.H Konyaspor maçı esnasında tribünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan taraftarımız Eyüp Yusuf’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Taraftarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz." denildi.

Ahmet Ağaoğlu: "Galibiyeti gölgede bıraktı"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hayatını kaybeden taraftar için açıklama yaptı. Ağaoğlu, "Trabzonspor taraftarı çok farklı bir profil. Takımlarını desteklemek için canlarını hiçe sayıyorlar. Allahtan rahmet diliyorum. Galibiyeti gölgede bıraktı. Allah rahmet eylesin." ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler