Trabzonspor'da taraftarlar şampiyonluğu kutlamak için Kent Meydanı’nda

Orhan Gülek
30.04.2022 - 14:39 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 14:50

Trabzonspor’un bugün seyircisi önünde Antalyaspor'dan 1 puan alması halinde şampiyonluğu ilan etmeye hazırlandığı kentte şampiyonluk kutlamaları için geri sayıma geçildi

Trabzonspor'da taraftarlar şampiyonluğu kutlamak için Kent Meydanı’nda

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Trabzonspor'un Fraport TAV Antalyaspor karşısında 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan etmesi öncesinde taraftarlar büyük coşku yaşıyor.

Kent Meydanı’nda geri sayıma geçildi

Bordo mavi bayraklar ve afişlerle donatılan kentte bordo mavili taraftarlar, maç öncesi Kent Meydanı’nda geri sayıma geçti.

Trabzonspor-Antalyaspor maçı 20.30'da

Saat 20.30'da başlayacak ve Medical Park Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor 1 puana şampiyon! Fırtına'da tarihi maçın muhtemel 11'i...
Habere Git

Trabzonspor yenilirse şampiyonluk bir sonraki haftaya kalacak

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı yenmesinin ardından Trabzonspor, Antalyaspor karşısında alacağı 1 puanla şampiyonluğunu ilan edecek. Bordo-mavililer eğer mücadeleden yenik ayrılırsa, Şampiyonluk bir sonraki haftaya kalacak.

 Ahmet Ağaoğlu: "61 pare top atışıyla kutlayacağız"

Öte yandan ’Şampiyonluk sevinçleri hüzne dönüşmesin’ diyerek taraftara çağrıda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Coşku, heyecan, üzüntüye ve gözyaşına dönüşmesin. Arzu ettiğimiz puanı alıp da şampiyon olduğumuz takdirde, ben kendilerine söz veriyorum yarın akşam şampiyonluğumuzu 61 pare top atışıyla kutlayacağız. Bütün statlardan çıkan sesin 2 katına bedel. 3 ayrı lokasyondan da yoğun olarak havai fişek gösterisi ile kutlayacağız. Lütfen bu kadarı ile yetinelim" diye konuştu.

Güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı

Trabzon'da bulunan toplam 35 bin 882 kişi kapasiteli 594 otel yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Kendi evleri ve akrabalarında kalacak kişilerle birlikte şampiyonluk göçü ile gelenlerle nüfusun katlandığı belirtilen kentte, üst düzey güvenlik tedbirleri de alınıyor.

42 ek uçak seferi ilave edildi

Kent meydanı ile eski Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerinde yapılan millet bahçesinin kutlama alanı olarak belirlendiğini açıklayan Vali Ustaoğlu, "Trabzon'a yoğun bir akın var. Vatandaşların hem bayramı memleketinde geçirme isteği hem de şampiyonluk coşkusunu burada yaşama talebi var. Son aldığımız bilgiye göre kente 42 ek uçak seferi ilave edilmiş. Belki önümüzdeki günlerde bu daha da artabilir. Bunun yanında özel ve toplu ulaşım araçları vasıtasıyla çevre illerden de kente yoğun katılım olacağını biliyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler