Karagümrük, Trabzonspor'dan Göktan Gürpüz'ü transfer etti

21.08.2024 - 16:25 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 16:40

Transfer haberleri. TFF 1. Lig takımlarından Fatih Karagümrük, Trabzonspor'da forma giyen Göktan Gürpüz'ü sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Detaylar.

Karagümrük, Trabzonspor'dan Göktan Gürpüz'ü transfer etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Trabzonspor'da forma giyen Göktan Gürpüz'ü sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Göktan Gürpüz Karagümrük'te

Kulüpten yapılan açıklamada, "Göktan Gürpüz Karagümrük'te! Futbol kariyerine Almanya'da Hamborn 07'de başlayan ardından sırasıyla FC Schalke 04 ve Dortmund'un altyapısında devam eden Göktan Gürpüz, 18 yaşında profesyonel sözleşmeye imza atarak A takıma yükselmiştir.

1 yıl kiralık

2023 yılında Trabzonspor'a transferi gerçekleşen 21 yaşındaki futbolcu, 2024/2025 futbol sezonunda kiralık olarak kulübümüzün formasını giyecektir. Göktan'a hoş geldin diyor, yeni sezonda kendisine başarılar diliyoruz.

2023 yılında Trabzonspor'a transferi gerçekleşen 21 yaşındaki futbolcu, 2024/2025 futbol sezonunda kiralık olarak kulübümüzün formasını giyecektir. Göktan'a hoş geldin diyor, yeni sezonda kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

21 yaşındaki on numara oyuncusu, 19 Temmuz 2023 tarihinde Dortmund II takımından Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Göktan Gürpüz, Trabzonspor'da forma şansı bulamadı.

Bedelsiz kiralandı

Trabzonspor, Göktan Gürpüz'ün bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e kiralandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcumuz Göktan Gürpüz'ün, Karagümrük A.Ş.'ye sezon sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler