Trabzonspor, bazı departmanlarında yeniden yapılandırmaya gitti

Akın Ungan
23.09.2022 - 15:54 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 16:03

Trabzonspor, yönetim kurulu basın danışmanlığı, iletişim direktörlüğü, mağazıcılık ve pazarlama departmanlarında gidilen yapılanmanın tamamlandığını duyurdu.

Trabzonspor, bazı departmanlarında yeniden yapılandırmaya gitti

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor, bazı departmanlarda yeniden yapılanmaya gidildiğini daha önce açıklamıştı. Bordo-Mavili kulüp, yeniden yapılanma kapsamında görevlendirmelerin tamamlandığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, kulüpte başta mağazacılık başta olmak üzere pazarlama ve iletişim departmanlarının sevk ile idaresinden genel müdür yardımcısı pozisyonunda Funda Dağıstanlı Sayhan'ın görevlendirildiği bildirildi.

Yönetim kurulu basın danışmanlığına Murat Taşkın'ın, iletişim direktörlüğüne ise Metin Kapıcıoğlu'nun getirildiği kaydedildi.

Kulübün Trabzon merkezinde ve İstanbul ofisinde webmaster, editör, grafiker, prodüktör, sosyal medya editörü, videographer, video editör, kurgu uzmanı, yönetmen gibi alanlarda görevlendirmelerin de yapıldığı belirtildi.

Yönetimi tiye alan çalışanlar işten çıkarılmıştı

Trabzonspor, geçtiğimiz haftalarda kulüp personeli tarafından şoka uğramıştı. Trabzonspor YouTube Kanalı'nda canlı yayın açıp, kulüp yönetimini tiye alan personellerin işine son verildi.

Saat 15.00'da canlı yayınlanan videoda kamera karşısına geçen kişi önce takımla ilgili bilgi verdi ve ardından yapılan transferleri eleştirmeye başladı. Kulübün resmi YouTube hesabından canlı yayınlanan görüntülerde ilgili kişilerin gayri ciddi halleri gözlerden kaçmadı.

İlgini Çekebilir
Sen misin Bakesetas'a saldıran! Holigana örnek ceza
Habere Git

Trabzonspor, yaptığı açıklama ile kişilerin işlerine son verildiğini duyurdu. Kulübün açıklamasında, "Bugün tesislerimizde yapılan canlı test yayınının sehven YouTube kanalımızda yayınlanması üzerine kulübümüzün kültüründe asla yeri bulunmayan bu davranışla ilgilisi bulunan tüm personelin kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler