Trabzonspor, Eric Bailly'ye talip oldu!

İsa Kethüda
26.12.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 10:05

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fildişi Sahilli savunma futbolcusu Eric Bailly'ye talip oldu.

Trabzonspor, Eric Bailly'ye talip oldu!

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ara transfer döneminde stoper ve orta sahaya takviye yapacak. Yabancı kontenjanının boşaltılması durumunda sağ bek, kanat ve forvet bölgelerine de oyuncu bakılıyor. Stoper konusunda ise sürpriz bir isim radara girdi. İşte detaylar...

Eric Bailly gündemde

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'da stoper konusunda sürpriz bir isim radara girdi: Eric Bailly... Beşiktaş’ın sezon başında Manchester United’tan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılmıştı. 

Abdullah Avcı, Bailly için olumlu görüş belirtti

Af kararı çıksa dahi Beşiktaş’ta devam etmeyeceği konuşulan Bailly için Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın olumlu görüş belirttiği ve Fildişili oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi. Ancak bu transferde Bailly’nin isteyeceği maaş ve kontrat süresi belirleyici nokta olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan yayıncı kuruluş ve VAR tepkisi: Şikayet edecek
Habere Git

Beşiktaş’ın, kalan alacaklarının ödenmesi halinde Bailly’yi serbest bırakmaya hazır olduğu belirtilirken; geçtiğimiz günlerde tecrübeli stoperin adı Villarreal’le de anılmıştı. Beşiktaş ile sezon başında 2 milyon 250 bin Euro maaş karşılığında anlaştığı belirtilen Bailly için Trabzonspor cephesi nabız yokluyor.

Abdullah Avcı: "Devre arası transferleri zordur"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ocak ayında yapılması muhtemel takviyelerle ilgili açıklamalar yaptı. Tecrübeli hoca, “Kısa ve orta vadede bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Devre arası transferleri zordur. Trabzonspor’un menfaatleri burada önemli. Ona göre hareket edeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Olmazsa da yine en iyisini yapmak için, gelişmek ve sonuç almak için sahada elimizden geleni ortaya koyacağız. Trabzonspor’un olduğu yerde kazanma duygusu vardır” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’a önerilen Belhanda konusunda karar verildi

Adana Demirspor’dan ayrılmaya hazırlanan ve menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen Belhanda konusunda karar verildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Faslı oyuncuya sıcak bakmadığı, yönetimin de bu transferi doğru bulmadığı öğrenildi. Böylelikle Belhanda konusu Trabzonspor için açılmadan kapanmış oldu. Fırtına, ocak ayında orta sahaya nokta atışı denebilecek net bir takviye yapmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta teknik direktör adayları ikiye indi! İşte listedeki isimler
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler