Trabzonspor, Cihan Çanak’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!

16.09.2024 - 00:25 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 00:31

Son dakika haberleri. Süper Lig'de Beşiktaş ile sahasında berabere kalan Trabzonspor, sakatlanan ve oyundan çıkan Cihan Çanak’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor, Cihan Çanak’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, kafasına darbe alan ve oyundan çıkan Cihan Çanak’ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Ciddi bir bulguya rastlanmamıştır"

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş ile oynadığı karşılaşma sırasında kafasına aldığı darbe sonrası beyin sarsıntısı(kontüzyon) nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Cihan Çanak'ın hastanede yapılan ilk muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmamıştır" ifadelerine yer verildi.

9 maç 1 gol

Sezon başında Standard Liege'den 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan 19 yaşındaki sağ kanat futbolcusu, görev aldığı 9 maçta 1 gol kaydetti.

"İyiyim. Savaşa devam"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cihan Çanak, "Herkese teşekkürler. İyiyim. Savaşa devam" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler