Trabzonspor çıkış, Kayserispor can derdinde! 11'ler belli oldu

06.04.2021 - 08:50 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 18:06

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Trabzonspor çıkış yakalamak, Kayserispor ise küme düşme potasından çıkmak istiyor. Maç öncesi gelişmeler, muhtemel 11'ler ve detaylar...

Trabzonspor çıkış, Kayserispor can derdinde! 11'ler belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Medical Park Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu, Esat Sancaktar yaparken, 4. hakemlik görevini ise Yiğit Arslan üstlenecek. 

Trabzonspor-Kayserispor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması yayıncı kuruluş beIN Sports'tan naklen ekranlara gelecek. Ayrıca maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. 

İki takımın eksikleri

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Trondsen, Afobe, Berat Özdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi sakatlar listesinde. Abdulkadir Parmak ve Edgar Ie ise kart cezası sebebiyle sahada olamayacak. Kayserispor'da iki golcü Alibec ve Maglica'nın dışında Campanharo da maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılar, 22 kişiyle Trabzon'da bulunuyor.

Trabzonspor ve Kayserispor'un ligdeki durumu

Süper Lig'de son 4 maçta 7 puan kaybeden bordo-mavililer, Kayserispor karşısında kazanarak moral bulmak ve yeniden çıkışa geçmek istiyor. Trabzonspor haftaya 56 puanla 4. sırada girdi. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Kayserispor ise 32 puanla 18. sırada yer alıyor. 

11'ler belli oldu

Trabzonspor

Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Vitor Hugo, Marlon, Flavio, Baker, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Kayserispor 

Doğan Alemdar, Aziz Behich, Kolovetsios, Uğur Demirok, Kvrzic, Muhar, Avramovski, Lennon, Henrique, Muğdat Çelik, İlhan Parlak.

İki takım arasındaki 48. randevu

Trabzonspor ile Kayserispor, bugün oynanacak karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 48. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce iki ekip arasında oynanan 47 maçta Trabzonspor 29, Kayserispor ise 7 kez kazandı. 11 maç da berabere bitti. Bu maçlarda bordo-mavili ekip 88 kez fileleri havalandırırken, Kayserispor ise 47 gol attı.

Aralarındaki farklı maçlar

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan maçlar arasında en dikkat çekici olan 1997/1998 sezonunda Kayseri'de 11 golün atıldığı maçtı. Bu müsabakayı konuk ekip Trabzonspor 6-5'lik sonuçla kazanmıştı. O sezon Kayserispor, Süper Lig'e veda etmişti. İki takım arasında 2019/2020 sezonunun ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabakada 8 gol atılmış, ev sahibi ekip 6-2 kazanan taraf olmuştu. 1994/1995 sezonunda Trabzon'da oynanan maçta da 7 gol atılmış ve bordo-mavililer 5-2 kazanmıştı. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona ermişti.

Trabzonspor - Kayserispor maçının VAR hakemi kim?

Trabzonspor - Kayserispor maçının VAR hakemi Bahattin Şimşek oldu. Şimşek’e AVAR olarak Emre Kargın eşlik edecek.

Senin için hazırladığımız haberler