Trabzonspor - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

22.10.2022 - 09:03 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 16:40

Süper Lig 11. haftasında Trabzonspor sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Maç ne zaman, hangi kanalda ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Sivasspor  Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 11. hafta heyecanı başladı. Trabzonspor bugün sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın hakemi merak konusu olurken muhtemel ilk 11'ler de aranmaya başlandı. Peki zorlu maç ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair tüm detaylar...

Trabzonspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan Trabzonspor - Sivasspor maçı 17.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sport üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maçın hakemi belli oldu

Kritik müsabakada Abdulkadir Bitigen görev alacak. Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Serkan Ok ile Kemal Çetin üstlenecek. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Edin Visca'dan güzel haber geldi! Sahalara geri dönüş...
Habere Git

Trabzonspor'da 4 isim sınırda

Trabzonspor'da bu akşam oynanacak Sivasspor maçı öncesinde 4 isim sarı kart sınırında yer alıyor. Takımda Eren Elmalı, Bakasetas, Bartra ve Trezeguet, bugün kart görmeleri halinde gelecek hafta Konyaspor sınavında takımı yalnız bırakacaklar.

33. randevu

Bordo-mavililer ile Demir Grup Sivasspor, ligde 33. kez karşılaşacak. Geride kalan 32 maçta Fırtına, galibiyetlerde 15-8 önde. Taraflar arasındaki 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Karadeniz devinin 46 golüne, Yiğido 34 golle yanıt verdi.

11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Umut, Trezeguet, Gomez

Sivasspor: Ali, Uğur, Caner, Goutas, Murat, Hakan, Saba, Chariss, N'jie, Yatabare, Erdoğan

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Hamsik şoku
Habere Git

Sivasspor'da 5 eksik

Sivasspor'da bugün Ziya Erdal, Ulvestad, Robin Yalçın, Ahmed Musa ve James, gibi isimler sakatlıklarından dolayı Trabzonspor karşısında görev alamayacaklar. 

Trabzonspor'da kimler eksik?

Bordo-mavili takımda tedavi süreçleri devam eden Dorukhan, Visca ve Serkan Asan'ın yanı sıra Peres ile cezalı Yusuf Yazıcı bugün forma giyemeyecek. Tedavisi süren Djaniny'nin durumu ise belirsiz.

VAR hakemi belli oldu

Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği maçın VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Sivasspor maçı bugün 17.00'de başlayacak.

Maçın spikeri Ali Ferahbot

Öte yandan, Trabzonspor-Sivasspor maçını Ali Ferahbot anlatacak.

Senin için hazırladığımız haberler