Trabzonspor golcü futbolcu için Orsic'i devreye sokacak!

İsa Kethüda
18.04.2024 - 12:10 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 12:31

Süper Lig takımlarından Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavili takım, forvet transferinde Mislav Orsic'i devreye sokacak. Detaylar.

Trabzonspor golcü futbolcu için Orsic'i devreye sokacak!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavili takım, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Paul Onuachu'nun yerini doldurmek için transfere hız verdi. İşte detaylar...

Bruno Petkovic yeniden gündemde

Sabah'ta yer alan habere göre; yeni sezonda hücum hattını sağlam temeller üzerine oluşturmak isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu çerçevede golcü oyuncu Bruno Petkovic transferine onay vermişti. 

Petkovic transferi için Orsic devreye girecek

Yönetim kurulu da Orsic ile Petkovic'i eski günlerdeki gibi yeniden bir araya getirmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başında Hırvat kanat oyuncusunu kadrosuna katmasına rağmen ekürisi için son ana kadar yaptığı girişimlerden sonuç çıkaramayan bordo-mavili takım, yetenekli golcüyü yeniden gündeme aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş rest çekti! Yıldız futbolcuya kulüp bul mesajı
Habere Git

2.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var

Trabzonspor, bu sefer bonservisi Dinamo Zagreb'de olan ve sözleşmesinde "2.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Petkovic'i ikna etmek için Orsic kozunu kullanmayı düşünüyor. 

"Petkovic ile çok iyi arkadaşız"

Bu arada sakatlığını atlatıp forma giymeye başlayan Orsic, daha önce verdiği bir röportajda "Petkovic ile çok iyi arkadaşız. Birbirimize birçok gol için asist yaptık. Birlikte gol sevinçleri yaşadık. Eğer onunla tekrar oynama fırsatım olursa bundan mutlu olurum" demişti.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Dinamo Zagreb ile 37 karşılaşmaya çıkan Petkovic 17 gol ve 9 asist kaydetti. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Samet Aybaba Antalyasporlu futbolcuyu takip ediyor
Habere Git

Mehmet Can Aydın, Almanya'ya dönecek

Ligin bitimine sayılı haftalar kala takımdaki oyuncuların birçoğunun geleceği önemli oranda şekillenmeye başladı. Alman ekibi Schalke'den kiralanan Mehmet Can Aydın, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kulübeye çekilmiş, ardından da bu bölgeye Meunier alınmıştı. 

Kadroya giremeyen genç sağ bekin, 1.4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun Trabzon tarafından kullanılmaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler