Trabzonspor, Bruno Petkovic Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

24.06.2023 - 14:00 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 14:08

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Hırvatistan Ligi'nde Dinamo Zagreb forması giyen Bruno Petkovic ile anlaşmaya vardı. Detaylar.

Trabzonspor, Bruno Petkovic Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, uzun zamandır peşinde olduğu Hırvat golcü Bruno Petkovic transferinde mutlu sona yaklaştı.

Büyük ölçüde anlaşma sağlandı

TRT Spor'da yer alan habere göre; Bordo mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica'nın ısrarla takımda görmek istediği Hırvat santrfor için Dinamo Zagreb ile büyük oranda anlaştı.

Zagreb 4 milyon Euro istiyor

Zagreb'in 4 milyon Euro'luk talebine karşılık Trabzonspor 2 milyon Euro teklif etmişti.

İlgini Çekebilir
Devler, Galatasaraylı yıldızın peşinde!
Habere Git

Trabzonspor, 3 milyon Euro'ya transferi bitirmek istiyor

Tecrübeli golcü ile anlaşan Karadeniz ekibi, Hırvat kulübüyle uzun süren pazarlıklar sonucu transferi yaklaşık 3 milyon Euro bonservis bedeliyle sona yaklaştırdı.

Sözleşme süresi 3 yıl

Anlaşmanın son detaylarının da halledilmesinin ardından Trabzonspor'un, Bruno Petkovic ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçen sezonki performansı

Catania, Verona ve Bologna gibi İtalyan ekiplerinin de formasını giyen 28 yaşındaki santrfor, geçen sezon Dinamo Zagreb'te 42 resmi maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, sezonun MVP'sini kaptı! İmzalar atıldı...
Habere Git

Bu maçlarda 14 gol atıp 9 da asist yapan Petkovic, Hırvatistan milli takımıyla da 38 maça çıkıp 8 kez rakip ağları sarsma başarısı gösterdi.

Trabzonspor'un bu sezonki ilk transferi Dimitrios Kourbelis

Bilindiği üzere bordo-mavili takım, Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos forması giyen Dimitrios Kourbelis ile de anlaşmaya varmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler