Trabzonspor hem liderlik, hem rövanş peşinde! Akyazı'da ilk 11'ler...

27.09.2021 - 11:23 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 19:10

Trabzonspor ile Alanyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam karşılaşacak. İşte iki takımdan maç öncesi son gelişmeler ve ilk 11'ler...

Trabzonspor hem liderlik, hem rövanş peşinde! Akyazı'da ilk 11'ler...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren ve iddialı bir kadro kuran Trabzonspor, 7. hafta maçında bu akşam sahasında Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Detaylar haberde... 

Trabzonspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? 

Medical Park Stadı'nda iki takım arasında oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Yayıncı kuruluş beIN Sports tarafından naklen yayınlanacak maçın öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. 

Takımların ligdeki durumu 

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ilk 6 haftada yenilgi yüzü görmedi ve 14 puan topladı. Trabzonspor, Alanyaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Alanyaspor ise 6 maçta 4 galibiyet ve 2 yenilgiyle 12 puan topladı. Akdeniz ekibi 7. sırada yer alıyor. 

Trabzonspor'daki eksikler 

Ev sahibi takımda Trondsen, Abdulkadir Parmak, Fode Koita, Stefano Denswil ile kart cezalısı Vitor Hugo bu maçta oynayamayacak. Öte yandan Dorukhan Toköz'ün ise durumu maç saatinde netleşecek. 

Trabzonspor'un ilk 11'i 

Uğurcan 
Peres
Edgar
Hüseyin 
İsmail 
Berat
Hamsik
Bakasetas
Djaniny
Nwakaeme
Cornelius 

Alanyaspor'un ilk 11'i

Serkan 
Juanfran
Milunovic
Awaziem
Borja
Umut Güneş
Fatih
Efecan
Emre Akbaba 
Davidson 
Diedhiou

Trabzonspor'un son yenilgisi Alanyaspor'a karşıydı

En son teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 18 lig maçını kaybetmedi. Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 18 maçında 8 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 202 gündür yenilgi yaşamadı. Dolayısla bu maç aynı zamanda bir rövanş niteliği taşıyor. 

Aralarındaki maçlarda hangi takım önde?

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, bugün Trabzon'da yapacakları maçla ligde 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Aytemiz Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise rakibini 2 kez mağlup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 17 gol atarken, bordo-mavililer ise 10 gol kaydetti. Trabzon'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 kez kazandı. 3 maç konuk takımın üstünlüğüyle biterken 1 maçta da taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler