Transfer haberleri | Trabzonspor, Steven Alzate ve Andi Zeqiri'nin peşinde

İsa Kethüda
03.09.2023 - 09:14 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 09:27

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda farklı mağlup eden Trabzonspor, transferde atağa geçti. Fırtına, Steven Alzate ve Andi Zeqiri ile ilgileniyor...

Transfer haberleri | Trabzonspor, Steven Alzate ve Andi Zeqiri'nin peşinde

Trendyol Süper Lig'in dördüncü hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-1 mağlup eden Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor'da hedef Steven Alzate ve Andi Zeqiri

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor, Brighton forması giyen orta saha oyuncusu Steven Alzate’yi bonservisi ile, yine aynı takımda oynayan forvet Andi Zeqiri’yi ise satın alma opsiyonlu kiralık kadrosuna katmak istiyor. 

Pazarlıklar sürüyor

Haberde, Alzate transferi daha olumlu seyrederken, Zeqiri için pazarlıklar sürdüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
Orkun Kökçü'den muhteşem gol!
Habere Git

Andi Zeqiri'nin geçen sezonki performansı

İsviçreli forvet oyuncu Andi Zeqiri, geçen sezon İsviçre ekibi Basel'de kiralık olarak forma giymişti. Basel ile 50 karşılaşmaya çıkan forvet oyuncu 18 gol ve 2 asist kaydetti.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki oyuncu İsviçre Milli Takımı ile de 8 maça çıktı ancak skor üretemedi.

Steven Alzate de geçen sezon Belçika ekibi Standard Liege'de kiralık olarak forma giymişti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un parlayan yıldızı Mehmet Can Aydın
Habere Git

Kolombiyalı merkez orta saha oyuncusu geçen sezon görev aldığı 31 karşılaşmada 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesi 2024'te sona erecek olan orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.

Doğucan Haspolat’a teklif geldi

Öte yandan Bordo-Mavili takımın orta saha oyuncusu Doğucan Haspolat’a da yurt dışından transferin devam ettiği ülkelerin birinden transfer teklifi geldiği belirtildi. 

Fırtına ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu 2022 yılında Kasımpaşa'dan 1.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

İlgini Çekebilir
2 aydır ilerleme yok! Cimbom Lo Celco'yu bitiremedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler