Trabzonspor, Portekizli sağ bekte sona doğru! İmzalar atılıyor...

18.07.2024 - 10:50 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 10:59

Transfer haberleri. Thomas Meunier’nin ayrılmasının ardından sağ bek için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Portekizli futbolcu Pedro Malheiro transferinde sona yaklaştı.

Trabzonspor, Portekizli sağ bekte sona doğru! İmzalar atılıyor...

AJANSSPOR-HABER

Thomas Meunier’nin sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin ardından sağ bek arayışlarına başlayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, rotasını Portekiz'e çevirdi. Bordo-Mavili takım, Boavista'da oynayan Pedro Malheiro transferinde sona yaklaştı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'nin sözleşmesini tek taraflı feshedip takımdan ayrılmasından sonra hukuki işlem başlatan kulüp yetkilileri, hemen yeni bir isim arayışına girdi. 

Sağ bek için istenilen isim Pedro Malheiro

Sabah'ta yer alan habere göre; Bordo-Mavili takımın gündemine gelen ilk isim, geçtiğimiz sezon da istenilen Pedro Malheiro oldu. 

Sözleşmesi devam ediyor

Portekiz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki futbolcu, sağ bek dışında orta saha sağ ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

2023-2024 sezonu performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Portekizli sağ bek, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 25 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Trabzonspor'un rakibi bugün belli oluyor

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu kura çekimi sonucu Ruzomberok (Slovakya)- Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak olan Trabzonspor'un rakibi bugün netleşecek. 1.Ön Eleme Turu'nda iki takım arasında oynanan maçta Ruzomberok, Tobol'u sahasında 5-2 yenmişti. Rövanş mücadelesi bu akşam saat 18.00'de Kazakistan'da oynanacak. Bir sürpriz olmazsa Ruzomberok, Trabzonspor'un 25 Temmuz'da oynayacağı maçtaki rakibi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler