Trabzonspor, Mbaye Diagne'ye Yöneldi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
03.06.2023 - 11:50 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 11:57

Transfer haberleri... Süper Lig'de bu akşam Alanyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Karagümrük forması giyen Mbaye Diagne'ye yöneldi. İşte detaylar.

Trabzonspor, Mbaye Diagne'ye Yöneldi | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam Alanyaspor ile sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor, Fatih Karagümrük forması giyen golcü oyuncu Mbaye Diagne ile ilgileniyor.

Trabzonspor, Diagne'ye yönelmeye karar verdi

61saat sitesinde yer alan habere göre; bordo-mavili takım, hücum hattını güçlendirmek için yeni bir hedefe odaklandı. Fırtına, daha önce kulübe önerilen Fatih Karagümrük'ün başarılı golcüsü Mbaye Diagne'ye yönelmeye karar verdi. Trabzonspor, Karagümrük ile sözleşmesi sona erecek olan Senegalli golcü için nabız yokladı.

Önemli bir transfer hareketinin peşinde olan Trabzonspor, Mbaye Diagne'nin yeteneklerinden oldukça etkilenmiş durumda. Senegalli yıldızın geçmişte Kasımpaşa'da oynarken Trabzonspor formasını giydiği bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmış olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

İlgini Çekebilir
Fener Liverpool’lu yıldızın peşinde!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Mbaye Diagne, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 33 maçta attığı 22 gol ve yaptığı 6 asistle takımına önemli bir katkı sağlayan Senegalli golcü, Trabzonspor'un hücum hattına güçlü bir alternatif olabilir.

Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak

Transfer görüşmelerinin henüz başlangıç aşamasında olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un Mbaye Diagne'yi kadrosuna katma konusundaki kararlılığı, taraftarlar arasında da heyecan yaratmış durumda. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hoca adayları belli oldu! Lucescu ve sürpriz isimler...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler