Trabzonspor takip ediyordu, Beşiktaş kaptı!

İsa Kethüda
17.05.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 18:20

Beşiktaş, Kuzey Makedonya takımlarından Belasica Strumica forması giyen sol kanat oyuncusu Besar Gudjufi ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor takip ediyordu, Beşiktaş kaptı!

2020-21 Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Kuzey Makedonya ekiplerinden Belasica Strumica forması giyen ve Trabzonspor'un da takip ettiği genç oyuncu Besar Gudjufi ile anlaşmaya vardı. 

Trabzonspor takip ediyordu

Sabah'ta yer alan habere göre; Kartal, Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği ve transferi için yoğun çaba harcadığı 16 yaşındaki Makedon futbolcu Besar Gudjufi'nin transferinde sona geldi. Potansiyeliyle dikkat çeken ve Makedonya 1. Ligi'nde Belasica formasıyla 12 maça çıkıp 2 gol, 3 asist kaydeden genç yeteneği Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb de transfer etmek istiyordu.

Anlaşma 5 yıl

Uzun araştırmalar sonucu önemli potansiyel taşıdığı konusunda hem fikir olunan 2004 doğumlu sol kanat oyuncusu geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi ve Beşiktaş tarafıyla görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşme sonrası prensipte el sıkışıldı ve oyuncuyla transfer döneminin açılmasıyla birlikte 5 senelik sözleşme imzalanacak.

Eljif Elmas'a benzetiliyor

Ülkesinin milli takımında alt yaş kategorilerinde forma giyen Gudjufi, gelecek potansiyeli açısından Fenerbahçe'nin 16 milyon Euro'ya Napoli'ye sattığı vatandaşı Eljif Elmas'a benzetiliyor.

Transfer açıklaması...

Beşikaş yöneticisi Erdal Torunoğulları transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Torunoğulları, "Futbolcunun geçmişine yatırım değil geleceğine yatırım yapıyoruz. Bu dönemde de yaşlı oyuncuları almayacağız. Eskiden iyi futbolcuymuş tamam da bize ne? Biz genç oyuncuların peşindeyiz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler