Ajansspor

Trabzonspor taraftarı isyan etmişti! TFF'den Cem Papila kararı

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

TFF, Trabzonspor - Konyaspor müsabakasında gözlemci olarak görev yapacak olan Cem Papila'nın özel durumu sebebiyle görev yapamayacağını ve yerine Hasan Serdar Çakıroğlu'nun görevlendirildiğini açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 34 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

TFFTrabzonspor - Konyaspor müsabakasında gözlemci olarak görev yapacak olan Cem Papila'nın özel durumu sebebiyle görev yapamayacağını ve yerine Hasan Serdar Çakıroğlu'nun görevlendirildiğini duyurdu.

İşte TFF'den Trabzonspor - TÜMOSAN Konyaspor maçı açıklaması

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "29 Eylül Pazar günü Trendyol Süper Lig'de oynanacak olan Trabzonspor A.Ş. - TÜMOSAN Konyaspor müsabakasında gözlemci olarak görev yapacak olan Cem Papila'nın sonradan gelişen özel bir durumu nedeniyle yerine Merkez Hakem Kurulu tarafından Hasan Serdar Çakıroğlu görevlendirilmiştir."

Fenerbahçe maçı hatırlatıldı

Bordo mavili taraftarların tepki gösterdiği Cem Papila, 2005 yılında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan müsabakada Trabzonspor aleyhine çaldığı düdüklerle hafızalara kazınmıştı.

Fenerbahçe maçı hatırlatıldı
Fenerbahçe maçı hatırlatıldı

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...