Trabzonspor taraftarı Rizespor'u tribünden destekledi

10.01.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 01:29

'Karadeniz Birliği' adı verilen grupta Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor'un olduğu takımların taraftarları rakiplerine karşı birbirini destekledi.

Trabzonspor taraftarı Rizespor'u tribünden destekledi

Süper Lig'de bu akşam oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasında tribünlerden Trabzonspor desteği vardı. Ev sahibi Rizespor'u taktıkları atkılar ile destekleyen bir grup Trabzonspor taraftarı maçı tribünden seyretti.

Taraftar dayanışması gösterdiler

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçı için İstanbul’dan Trabzon’a gelen Bordo mavili takım taraftarı olan Sefa Dönmez, Eşref keleş, Ahmet Kurtuluş, Süleyman Öztel ile Rasim Sarıalioğlu bu akşam da Rize’de oynanan Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçında Karadeniz birlikteliğini göstermek ve Rizespor’u desteklemek için Çaykur Didi Stadyumuna gittiler. 

Karadeniz Birlikteliği ne demek?

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu’nun Karadeniz Birlikteliği adını koyduğu fikir Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Çaykur Rizespor kulüp başkanı Tahir Kıran ve GZT Giresunspor kulüp başkanı Hakan Karaahmet tarafından da desteklenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler