Trabzonspor - Ümraniyespor (Canlı Skor)

05.02.2019 - 15:32 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 18:32

Trabzonspor - Ümraniyespor (Canlı Skor)

Trabzonspor - Ümraniyespor maçı a2'den canlı izlenebilecek. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında zor bir karşılaşmaya sahne oluyor. Devre arasında transfer yapamayan Trabzonspor, sahasında Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyspor ile karşılaşıyor. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maçı canlı izlemek istiyor. Peki, bu mücadele hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak? a2''den canlı izle

CANLI ANLATIM

Live Match Tracker 3.0

 

 

TRABZONSPOR'DA EKUBAN MÜJDESİ

Trabzonspor'da son dakika Ekuban gelişmesi yaşandı. Trabzonspor'da Ekuban'ın sözleşmesi uzatılacak mı? Ekuban, Trabzonspor'dan ne kadar kazanacak? İşte detaylar... Trabzonspor, sezon başında Leeds United’dan 200 bin euro’ya kiralanan Ekuban'ın 1 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı! Ekuban sezon bitmeden imzayı atacak. 

 

Fotomaç'ta yer alan habere göre sezon başında sürpriz bir şekilde Leeds United'dan 200 bin euro'ya satın alma opsiyonu ile kiralanan Caleb Ekuban, oynadığı 20 maçta 7 gol iki asistlik performans sergiledi. Attığı gollerin yanı sıra oyunda kaldığı süre boyunca verdiği mücadele ve takıma duyduğu aidiyet bordo-mavili taraftarların büyük beğenisini topladı. Yönetim de İngiliz ekibinin taraftarlarının geri istediği Ekuban'ın 1 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu sezon bitmeden kullanarak, Gana asıllı İtalyan yıldızın moralini daha da artırmak istiyor.

 

EKUBAN'IN ÜCRETİ BİLE BELLİ

Bordo-mavililer, sezon başında Ekuban ile yaptığı sözleşmede 345 bin euro maaş için anlaşmaya varmıştı. Yönetimin ayrıca Ekuban ile opsiyonunun kullanılması durumunda ödenecek olan rakamlar da net. Trabzonspor, Ekuban için KAP'a yaptığı açıklamada, "31.05.2019 tarihine kadar satın alma opsiyon hakkının kullanılması halinde geçerli olmak üzere, futbolcu ile 2019-20, 2020-21 ve 2021-22 sezonları için anlaşma yapılmıştır. Anlaşma gereği, futbolcuya, her bir sezon için 750 bin euro garanti ücret ödenecek" ifadelerine yer vermişti.

KUPADA TRABZONSPOR'UN RAKİBİ ÜMRANİYESPOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında yarın Ümraniyespor'u konuk edecek. Kupada final oynamayı hedefleyen bordo-mavili kulüp ilk maçta Ümraniyespor karşısında avantajlı bir skor almak istiyor.

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Bordo-mavililer, rövanş maçı için avantajlı bir sonuç almaya çalışacak.

 

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor'da Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Filip Novak ve Uğurcan Çakır'ın sakatlıkları bulunuyor. Arjantinli oyuncu Jose Sosa'nın henüz hazır seviyeye gelmediği belirtildi.

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Arda Akbulut, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Ibanez, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Amiri, Ekuban ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR-ÜMRANİYESPOR MAÇININ HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 5 Şubat Salı günü Şenol Güneş Kompleksi'nde Trabzonspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Çınar ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Çetin olacak.

TS MAÇI A2'DEN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler