Trabzonspor ve Beşiktaş, Levi Garcia'yı transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
31.10.2022 - 08:54 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 09:01

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile Beşiktaş Yunan ekibi AEK forması giyen Levi Garcia'yı transfer etmek için karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

 Trabzonspor ve Beşiktaş, Levi Garcia'yı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile Trabzonspor, Yunan Ligi'nde oynanan  AEK Atina - PAOK maçında AEK'in golcü oyuncusu Levi Garcia'yı izlemek için ekip gönderdiği iddia edildi. İki ekip sezon başında kadrosuna katmak istediği oyuncu için bu sefer devre arasında teklif sunacak. Detaylar...

Yunan Sportime'da yer alan habere göre, Trabzonspor ve Beşiktaş, AEK Atina ile PAOK arasında oynanan Yunanistan Ligi maçına gözlemcilerini gönderdi. 24 yaşındaki golcü oyuncu karşılaşmanın 36. dakikasında perdeyi açan golü kaydetti. Zorlu derbiyi kazanan taraf ise Levi Garcia'lı AEK oldu. 

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Lazio, Frankfurt, Lille ve Fiorentina, AEK'nın sağ kanat oyuncusu Levi Garcia'yı takip etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Güneş açtı
Habere Git

Geçen sezon 8 gol attı

Geçen sezon 39 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki oyuncu 8 gol ve 6 asist kaydetti.

En verimli sezonunu oynuyor

Bu sezon Yunan Ligi'nde çıktığı 10 maçta 7 gol atan Levi Garcia, asist katkısı sağlayamadı. AEK adına ise en fazla gol atan oyuncu konumunda yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler