Trabzonspor ve Kayserispor taraftarları dostluk yemeğinde buluştu

07.04.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 07.04.2018 - 15:22

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor ve Kayserispor arasındaki bu anlayışın Türkiye ve dünyadaki tüm kulüplere örnek olmasını istiyoruz." dedi.

Gümrükçüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanacak Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması için kente gelen Kayserispor taraftarı ile Olimpiyat Parkı'nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Taraftarlarla sohbet eden Gümrükçüoğlu, "Hem Trabzonspor'umuz hem Kayserispor'umuz adına konuşan kardeşlerim sporun, futbolun fair play, barış ve kucaklaşma olduğunu mesajını bu şehirden dünyaya verdiler. O bakımdan taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, Kayserispor ile Trabzonspor taraftarlarının dostluğunun önemine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Trabzonspor ve Kayserispor arasındaki bu anlayışın Türkiye ve dünyadaki tüm kulüplere örnek olmasını istiyoruz. 2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonu nasıl Trabzonspor ise hakkı ve adaleti isteyen herkesin bu hakkı teslim etmesinin o barışın, o kardeşliğin ana yolunu açacağına, temiz futbolla birlikte bütün futbol kulüplerimizin çok daha büyük başarılara ulaşmasına vesile olacağına inanıyoruz."

Trabzonspor taraftarları adına konuşan Bekir Kodalak ise iki camia arasındaki dostluğa dikkati çekti.

Kayserispor Kapalı Kale Derneği adına konuşan Alper Türkmen de Trabzonspor taraftarlarına ve başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler