Trabzonspor'a bir darbe daha!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Hisseleri yılbaşından bu yana yüzde 100'den fazla artış kaydeden Trabzonspor, tatil edilen maçın ardından bir darbe de borsada yedi. Trabzonspor hisseleri yüzde 8 geriledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Trabzonspor'a bir darbe daha!
Yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından borsada da bordo mavililerin hisseleri eriyor.
Borsa İstanbul'da işlem gören Trabzonspor hisseleri ilk yarıda yüzde 7,72 değer kaybıyla 2,51 liraya geriledi.
BORSADA SON RAKAMLAR
Bu yıl yeşil sahada yaşanan hayal kırıklığına karşın Trabzonspor hisseleri yılbaşından bu yana yüzde 100'ün üzerinde artış kaydetti.
Sadece son 10 günde hisselerde yüzde 50'den fazla yükseliş görülmüştü.
Tatil edilen maçı 4-0 kazanan Fenerbahçe'nin hisseleri ise yüzde 1,77 yükselişle 42 liranın üzerinde işlem seyretti.
Karşılaşma maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilmişti. (NTV)




