Trabzonspor'a bir transfer daha! Berat'ın ardından...

08.01.2021 - 19:51 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 19:50

Son olarak kadrosuna Berat Özdemir'i katan Trabzonspor'un transferdeki yeni hedefi belli oldu. Bordo mavili takım son olarak Erzurumspor'da forma giyen İbrahim Akdağ ile ilgileniyor. İşte transfer detayları ve İbrahim Akdağ'ın açıklamaları...

Trabzonspor'a bir transfer daha! Berat'ın ardından...

Trabzonspor, Berat Aydemir'in ardından, İbrahim Akdağ'ı da transfer etmek istiyor. Futbolcu ve temsilcisi ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la sözleşmesini fesheden tecrübeli orta saha oyuncusu konuyla ilgil önemli açıklamalar yaptı.

"En kısa sürede yeni takımımda olacağım"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim, "Erzurumspor'la yollarımızı dostça ayırdık. En kısa sürede yeni takımımda olacağım. Görüşme yaptığımız takımlar var. En doğru kararı vermek istiyorum. En doğru kararı almayı amaçlıyorum. Kısa bir süre içerisinde iyi şeyler olacak. Düşüncelerimizi netleştirdik" dedi.

"Özdilek gelmeseydi şampiyon olamazdık"

Mehmet Özdilek'in Erzurumspor'da çok başarılı bir tenik direktörlük örneği verdiğini belirten İbrahim Akdağ, "Mehmet Özdilek'in geçen sezon 1. Lig'de yaşadığımız şampiyonlukta yüzde 99 payı var. O gelmeseydi, şampiyon olamazdık. Zaten o gelene kadar sadece iki galibiyetimiz vardı. Geldikten sonra 7 maçın 4'ünü deplasmanda kazandık. Mehmet hoca da orada hak ettiği ilgiyi görmedi. Ama yine de Erzurumspor'u iyi bir sıralamada bıraktı" şeklinde konuştu.

 Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler