Trabzonspor, Giorgos Masouras'ı Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

05.08.2023 - 08:38 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 09:11

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, takıma bir Yunan oyuncu daha takviye etmek istiyor. Fırtına'nın gündemine Giorgos Masouras'ı aldığı iddia edildi.

Trabzonspor, Giorgos Masouras'ı Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

AJANSSPOR HABER

Yunan ekibi Olympiakos ile 1 yıl kontratı kalan 29 yaşındaki kanat oyuncusu için Trabzonspor'un takas teklifinde bulunduğu iddia edildi. Fırtına, başarılı oyuncu kadrosuna katmak için yeni teklif hazırladığı ortaya çıktı. Detaylar...

Orsic'in yerine bakılıyor

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatan Orsic'in yerine transfer hamlesi yapılacak. Bordo-Mavililer, yıldız oyuncunun yerine geçen sezon istediği Giorgos Masouras'ı tekrardan gündemine aldığı iddia edildi.

Önce para + oyuncu teklif edildi

Trabzobspor, Olympiakos ile 1 yıl kontratı kalan 29 yaşındaki kanat oyuncusu için 2 milyon Euro artı takasta Siopis teklif edilmişti. Yunan ekibi ise teklifi kabul etmeyerek geri çevirdiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a müjde: Çalışmalara başladı!
Habere Git

Fanatik'te yer alan habere göre, Temaslarını yoğun şekilde sürdüren Bordo-Mavililer, teklifini revize etmeye hazırlanıyor. Yunanistan Milli Takımı’ndan Bakasetas ve Kourbelis’in arkadaşı olan Masouras, Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakıyor.

Maaşı yükselecek

Olympiakos’ta mevcut maaşı 600-700 bin Euro bandında olan Masouras konusunda Trabzonspor çok daha yüksek bir rakamı gözden çıkarmış durumda

İkna için yoğun çaba var

Oyuncu cephesini ikna etmek adına Masouras’ın Yunanistan Milli Takımı’ndan arkadaşları Bakasetas ile Kourbelis de devrede. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yıldız futbolcuyu kadroya katmak adına yoğun çaba sarf ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler