Trabzonspor, Tochi Chukwuani İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

26.07.2023 - 09:55 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 10:06

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Danimarka Ligi'nde Lyngby BK forması giyen orta saha oyuncusu Tochi Chukwuani'yi kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor, Tochi Chukwuani İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Slovenya kampındaki dördüncü hazırlık maçında Kuzey Makedonya ekibi Rabotnicki'yi 4-1 yenen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transferde rotasını Danimarka'ya çevirdi.

Trabzonspor, Tochi Chukwuani'nin peşinde

Fanatik'te yer alan habere göre; Onuralp Çevikkan, Göktan Gürpüz ve Tonio Teklic gibi genç oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, yeni hamlesini Danimarka’dan yapıyor... Bordo-Mavililer, bir süredir temas halinde olduğu Tochi Chukwuani için artık son aşamada.

Bjelica, Chukwuani için onay verdi

İzleme ekibinin önerdiği, teknik direktör Bjelica’nın da onay verdiği 20 yaşındaki orta saha konusunda kulübüyle yapılan pazarlıklarda ciddi aşama kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan Chukwuani, orta alanın merkezinde çift yönlü oyunuyla ön plana çıkıyor. Hocanın ‘box to box’ tanımına uyan Nijerya asıllı genç yıldız, hem takım içinde rekabeti artıracak hem de orta vadede kulübe ciddi kazanç getirecek isim olarak görülüyor.

Danimarka Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde forma giydi

Danimarka Milli Takımı’nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen 1.87 boyundaki Chukwuani, geçen sezon 23 maça çıktı ve 1 gol attı. 

Sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmesi bekleniyor

Olumlu giden görüşmelerde son anda bir sürpriz yaşanmazsa, 20 yaşındaki oyuncunun kısa zamanda detaylı sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Mert Müldür ile anlaştı! İtalyanlar'la pazarlık sürüyor
Habere Git

Verona için girdiği sağlık kontrollerinden geçememişti

Korona sürecinde hastalığı ağır geçiren Tochi Chukwuani, Hellas Verona için girdiği sağlık kontrollerinden geçememişti. O dönem çıkan haberlerde, koronavirüse bağlı olarak oyuncunun kalp ritminde bozukluk olduğu belirtilmişti.

Sonrasında Nordsjaelland’tan Lyngby BK’ya transfer olan 2003 doğumlu orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon herhangi bir sağlık problemi yaşamadan düzenli olarak forma giydi.

Trabzonspor detaylı sağlık raporu istedi

Trabzonspor’un Chukwuani’nin detaylı sağlık raporlarını istediği fakat bununla da yetinmeyip, imzalar atılmadan oyuncuyu geniş kapsamlı bir kontrole sokacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Yıldız isim Fenerbahçe'nin masasında! İsmail Kartal bekleniyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler