Trabzonspor'a Maxi Gomez şoku! 4 icra takibi başlattı...

İsa Kethüda
03.12.2023 - 18:45 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 18:49

Trabzonspor'un sezon başında La Liga takımı Cadiz'e kiraladığı Maxi Gomez, kulübe şok bir haber yolladı ve dört icra takibi başlattı. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Maxi Gomez şoku! 4 icra takibi başlattı...

2022-2023 sezonunda Valencia'dan Trabzonspor'a transfer olan Maxi Gomez, Karadeniz ekibiyle istenilen performansı veremedi ve 2023-2024 sezonunun başında Uruguaylı forveti İspanya La Liga takımı Cadiz'e kiraladı.

Gomez'in menajerlik şirketi, Trabzonspor'a 4 icra takibi başlattı

Kuzey Anadolu'nun haberine göre, Trabzonspor'un genel kurul üyelerine dağıttığı faaliyet raporundaki bilgiye göre Maxi Gomez'in menajerlik şirketi, Trabzonspor'a 4 icra takibi başlattı. 

25 milyon TL'lik dava

Bordo mavililerin Uruguyalı futbolcusu Maxi Gomez'in menajerlik şirketi Bama Group, komisyon ücreti nedeniyle Trabzonspor'a 7 milyon 236 bin TL ve 3 milyon 500 bin TL, Maxi Gomez'in bir başka çalıştığı şirket olan Pal Football Group şirketi mentorluk ücreti için 9 milyon TL ve 4 milyon 706 bin TL'lik icra takibi başlattı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Şık olmadı"
Habere Git

Maxi Gomez'le 4 dava

Bu açılan icra takiplerinden sonra Trabzonspor'un, Cadiz'e kiraladığı Uruguaylı futbolcusu Maxi Gomez ile tam tamına 4 davası bulunmakta. Ayrıca Trabzonspor, Cadiz'e kiraladığı Gomez'in satın alma opsiyonunu İspanyol takıma verdi.

Maxi Gomez'in Cadiz performansı

Sezon başında Cadiz'e satın alma opsiyonuyla bedelsiz kiralanan 27 yaşındaki santrfor, İspanyol takımıyla bu sezon 12 maça çıktı. 12 maçın 6'sında ilk 11'de görev alan Maxi Gomez, yeni takımında gol ve asist üretemedi. Cadiz tarafında bedelsiz olarak kiralanan golcü futbolcu, İspanyol takımının istediği takdirde 3 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonunun devreye girmesiyle Cadiz'le sözleşme imzlayacak.

Trabzonspor'da bekleneni veremedi

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un geçen sene kadrolarına katmak istediği Maxi Gomez, Trabzonspor'u tercih etti ve bordo mavili takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Gomez, Trabzonspor'a 3 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle transfer oldu. Karadeniz takımıyla 35 maça çıkan Maxi Gomez, 7 gol 5 asistlik performans sergiledi. Sezon başında Maxi Gomez'i  Cadiz'e 3 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonu ile kiralayan Trabzsonpor, İspanyol takımın opsiyonu kullanmasıyla %25'lik geliri futbolcunun eski kulübü Valencia'ya ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Evinde soğuk duş! Avcı'nın serisi sona erdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler