Trabzonspor'a Wout Weghorst müjdesi! Menajeri açıkladı...

21.08.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 00:33

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un transfer etmek istediği Wout Weghorst hakkında menajeri önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Wout Weghorst müjdesi! Menajeri açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

Golcü arayışında olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Paul Onuachu ve Wout Weghorst için girişimlerini sürdürüyor.

Bordo-Mavililere, bir dönem Beşiktaş'ın da formasını giyen Wout Weghorst'tan müjdeli bir haber geldi.

Menajeri açıkladı

ViaPlay'de yer alan habere göre; Wout Weghorst'un menajeri Simon Cziommer, Hollandalı futbolcunun Burnley'den ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu açıkladı.

Simon Cziommer, "Weghorst'un Burnley'den ayrılma ihtimali çok yüksek. Burnley hâlâ belirli bir ücret talep edebileceğini düşünüyor, bu onların hakkı. Ancak Weghorst'un sözleşmesinin son yılı olduğu için pazarlıklar heyecanlı geçecek" şeklinde konuştu.

"Weghorst için 3 önemli faktör var"

Weghorst'un transferi için 3 önemli faktörün olduğunu kaydeden Cziommer, "Weghorst, hırslı bir oyuncu. Onun için 3 önemli faktör var. İlki Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ya da şampiyonluk kazanma şansına sahip olmak. İkincisi, 4 çocuğuyla özel hayatı çok önemli. Üçüncü olarak da finansal şartlar geliyor. Bu 3 faktörün bir arada uyumlu olması gerekiyor" dedi.

Beşiktaş karnesi

2022-2023 sezonunda yarım dönem kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Wout Weghorst, 18 maça çıktı ve 9 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler