Trabzonspor Borçsuzluk Kağıdını Almayı Hedefliyor! 16 Milyon Euro...

İsa Kethüda
30.03.2023 - 09:12 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 09:24

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da yeni yönetim, acil ödemeler için harekete geçti. Bordo-mavili takım 16 milyon Euro’nun 12 milyonluk bölümünü toparladı.

Trabzonspor Borçsuzluk Kağıdını Almayı Hedefliyor! 16 Milyon Euro...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Kayserispor ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor'da yeni yönetim acil ödemeler için harekete geçti. Bordo-mavili yönetimin, ödenmesi gereken 16 milyon Euro’nun 12 milyonluk bölümünü toparladığı belirtildi.

8 oyuncunun serbest kalmasının önüne geçildi

Fanatik'te yer alan habere göre; ilk etapta, kulübe ihtar çektiği belirtilen 8 oyuncunun serbest kalmasının önüne geçildi. 

Yönetim borçsuzluk kağıdını almayı hedefliyor

Başkan Doğan ve kurmayları, bugün kalan parayı da bularak, işi son güne bırakmadan borçsuzluk kağıdını almayı hedefliyor. 

İlgini Çekebilir
Enner Valencia, Jorge Jesus'la özel olarak görüştü! Beşiktaş maçında...
Habere Git

Transfer yasağının önüne geçilecek

Böylelikle hem olası transfer yasağının önüne geçilecek hem de Avrupa kupalarına katılım konusunda sıkıntı yaşanmayacak. 

Stat için son viraj 16 milyon Euro ödendikten sonra kulübü sezon sonuna kadar bekleyen yaklaşık 15 milyon Euro’luk bir rakam daha var. 

Sponsorluk görüşmelerinde sona gelindi

Trabzonspor Yönetimi, sponsorluk görüşmelerine ağırlık verirken, stat isim hakkı konusunda iki firmayla yapılan pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

İlgini Çekebilir
Fabio Borini'den transfer itirafı: "Hepsi durumumu sordu"
Habere Git

Takım sezon sonuna kadar Orhan Ak’a emanet edilirken, altyapıyla ilgili de önemli adımlar atılacak. Kısa zamanda, 1461 Trabzon FK ile pilot takım anlaşması yapılacak.

Hamsik forma bekliyor

Öte yandan, uzun süreli sakatlığının ardından Adana Demirspor maçıyla sahalara dönen ve son 20 dakikada forma giyen Marek Hamsik, Milli arada tamamen hazır duruma geldi.

Hiçbir antrenmanı kaçırmayan 36 yaşındaki Slovak yıldız, Kayserispor karşılaşmasında ilk 11’de olmak istiyor. Sezon sonunda Bordo-Mavili kulüple sözleşmesi bitecek olan Hamsik, hikayenin sonunu güzel getirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Yayıncı parayı ödemedi, maç yayınları durdu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler