Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi yeni vaka! İşte son durum...

23.02.2021 - 14:05 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 14:08

Koronavirüs haberleri... Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile mücadele edecek. Trabzonspor'da Covid-19 test sonuçları belli oldu. Fenerbahçe maçı öncesinde kaç futbolcu Covid-19 oldu? Son gelişmeler...

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi yeni vaka! İşte son durum...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da koronavirüs test sonuçları belli oldu. Bordo-mavili takımda 1 futbolcunun test sonucu pozitif çıktı.

Trabzonspor'da 1 futbolcunun testi daha pozitif

A Spor'un son dakika bandıyla paylaştığı habere göre; bordo-mavili takımda zorlu Fenerbahçe maçı öncesi 1 genç futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı ifade edildi.

Futbolcu karantinaya alındı

Trabzonspor’da koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcuların sayısı artıyor. En son 7 futbolcunun test sonucu pozitif çıkmıştı. Enfekte olan futbolcular takımdan izole hale getirildi. Bordo-mavili takımda Covid-19'a yakalanan genç oyuncu, diğer 5 oyuncuyla birlikte karantinaya girdi.

Uğurcan karantina günlerinin bitmesini bekliyor

Geçtiğimiz gün Arda Akbulut ve Serkan Asan'ın test sonucu pozitif çıkmıştı. Bordo-mavili ekibin file bekçisi Uğurcan Çakır ise test sonucunun negatif gelmesine rağmen karantina günlerinin sona ermesini bekliyor.

Aralıklarla test yapılıyor

Trabzonspor'da Sefa Kınalı, Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Lewis Baker, Marlon ve Majid Hosseini’nin tedavisi devam ediyor. Mevcut test sonucu pozitif olan futbolcular ise belirli aralıklarla teste tabi tutulmaya devam ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler